korty na Komandorskim Wzgórzu

Witam
Chciałabym skorzystać z tych wspanialych kortów tenisowych na Komandorskim - potrzebuje kluczyk> Zaznajomionych z temamtem proszę o podpowiedź:
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: korty na Komandorskim Wzgórzu

Dostęp do kortu mają wyłącznie mieszkańcy osiedla

Witam
Dziękuję za odpowiedź.
W tym właśnie tkwi problem. Nie jestem mieszkanką osiedla a chciałabym sobie od czasu do czasu pograć może być z mieszkanką lub mieszkańcem. Ja mieszkam tuż obok ( za płotem jak to się mówi).
Mi

Witaj,
Rozumiem, że nie znasz nikogo kto tam mieszka i ma dostęp do tego klucza i szukasz kogoś kto pograłby z Tobą? Klucz może zostać wydany tylko mieszkańcowi osiedla, dlatego sama na pewno go nie dostaniesz. Korzystanie z kortu jest darmowe, ale trzeba się zapisać wcześniej w grafiku- napisz ile masz lat i jakie dni i godziny Ci pasują, może uda się dograć czasowo, mieszkam na tym osiedlu i mam dostęp do kortu. Aha i najważniejsze- na jakim poziomie grasz w tenisa?

Witam
Póki co do woli dysponują czasem . W tenisa po prostu lubię pograć - poziom ??? mogłabym napisać żartobliwie że trafiam zasadniczo w piłeczkę -ale nie chciałabym Cię zniechęcić . Kilka lat temu brałam lekcje systematycznie dwa, trzy razy w tygodniu.Po dłuższej przerwie - nie wypada mi jednak przechwalać się jakimkolwiek poziomem. Gram dla fanu, zwłaszcza że korty na osiedlu pod każdym względem głównie do tego się nadają. Jestem kobitką po czterdziestce - tenis jako naturalny dostarczyciel endorfin do mojego organizmu - to jest to co najbardziej lubią niedźwiadki.
Mam piłeczki , zakurzone z lekka rakiety ,"wolę walki na korcie" i czas Jestem do dyspozycji. :-) Tak więc czekam na odzew. Pozdrawiam
Mi

Inne tematy z forum

Port Deco (16 odpowiedzi)

Port Deco powstanie w dzielnicy Oksywie, w lokalizacji z której poprzez Estakadę Kwiatkowskiego...