miałam straszny sen...

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
obudziłam się... 04.09.2010. BYła godzina 10 30 a ja wiedzialam że ślub mam na 12.30.

Nie miałam nic ponad to co teraz - czyli sala i orkiestra. W panice zaczęłam latać po mieszkaniu, kłocic się z narzeczonym, myśleć 'co teraz co teraz..." Zaczelam sie zastanawiac co najpierw czy włosy czy makijaż... kto mnie wogole przyjmie do fryzjera??!!
jak ja bede wygladac umalowana skoro nawet nie myslalam o jakichs próbnych makijażach !
no i najlepsze ze kiecki nie mialam żadnej nawet upatrzonej !!! miałam w planie jechac na hale kupic pierwszą lepszą... Później sie poryczałam i... budzik zadzwonił- 6 30 czas do pracy :) uffff !!!

Ukochanego oczywiście okrzyczałam że nie przykłada się do przygotowań :] Czy to normalne zeby miec takie sny ponad rok przez ślubem!!?? już się boję co bedzie pozniej !! muszę szybciutko wszystko sobie zaplanować :)

ps. a łezki poleciały naprawdę :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: miałam straszny sen...

O kurcze ja też tak miałam śniło mi się że czas był najwyższy wyjść do kościoła a ja bez sukni......Ale poratowała mnie spotkana przez przyjaciółkę p. Minge.......w kilka chwil miałam piękną suknię.....:) ja biorę ślub za 8 miesięcy i już mnie sny nękają, ale nie ma co się przejmować, pozdrawiam i kolorowych snów:)

takie sny sa przed slubem ;) ale spokojnie masz duzo czasu i wszystko uda Ci sie dopiąć na ostatni guzik.

no poprostu trauma do konca życia...nie mialas makijazu probnego łojezuuuuu tragedia ;-) nie wiem po co wypisywac tutaj takie durne posty?! proponuje przejsc na jakies forum psychologiczne :-) mialas straszny sen i co w zwiazku z tym? czy któraś ma Tobie tutaj rozpracować teorie psychoanalizy Freuda? mamy cie zaprowadzic do psychologa, czy jak? miliardy ludzi na swiecie maja dziwne sny i co z tego? ile Ty w ogole masz lat dziewczyno? 10, 15? echhhh....może niedługo napiszesz post pt.ojej miałam straszny dzień nie dostałam parówek u rzeźnika .... ;-)

Oj,oj Amarena chyba się rozpędziłaś:-)niepotrzebnie.

hahaha

dobry sen :)

ja miałam podobny jakis czas temu, tylko obudziłam się ( dzień naszego ślubu) 05.09.09 biegałam po Gdańsku i szukałam sukienki. Godzina 15ta o 16tej uroczystość, wszystkie salony już zamknięte. Panika, łzy w oczach i nagle na Długiej pojawia się nikt inny jak sam Barack Obama. Poprosiłam go o ponoc coś w stylu: Panie Prezydencie! Pan może wszystko potrzebuje sukni ślubnej za godz. ślub. Obudziłam się.
Jak opowiadałam ten sen mojemu to stwierdził, ze teraz to się musi zastanowić nad naszym ślubem ;)

wg mnie to nie taki straszny sen...gdyby mi sie to przytrafiło nie w śnie, a w rzeczywistości tzn. obudziłabym sie rano i okazałoby się, że dziś NASZ ślub, a my nie mamy sali, orkiestry, ja nie mam sukienki, zamówionej makijażystki i fryzjerki to po prostu poszłabym spokojnie pod prysznic, pomalowała się sama, uczesała się sama, ubrałabym najpiekniejszą kieckę jaką mam w szafie, albo inny odpowiedni strój, a potem poszła na NASZ ślub i zamiast hucznego wesela pojechalibyśmy w jakieś najbardziej romantyczne dla nas miejsce i sami spędzili całą noc poślubną...byłabym wtedy najszczęśliwszą kobietą :)

też miałam dziwne sny o ślubie gdy wyznaczyliśmy datę a potem się uspokoiło, jestem przyzwyczajona, bo mnie się zawsze śnią niestworzone rzeczy , za niektóre to chyba zamknęliby mnie w psychiatryku :D
Super sen miałaś Kamyku :D

Inne tematy z forum

Chylońska 110 (38 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w dzielnicy, która ma doskonałą infrastrukturę. Dookoła osiedla znajdują się...

SP 10 - opinie, jak w innych szkołach po przeniesieniu z 10? (10 odpowiedzi)

Wiem, że z tej szkoły bardzo często rodzice przenoszą dzieci do innych podstawówek. Jak sobie...