Re: nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie?
Kilka lat sprzedawałam drzwi więc wiem, że drzwi Porty się nie nadają... Tak sam jest z Deltą... Chociaż to też zależy od tego na czym komu zależy (dużo tych zależy ;))
Polecam zdecydowanie Gerdę... najlepiej zamawiać w salonie na Hallera (skrzyżowanie Hallera z Kościuszki, w kwadracie za Biedronką) - jest to bezpośredni dystrybutor Gerdy w Gdańsku - -pozostałe salony sprzedające Gerdę zaopatrują się właśnie u nich.
I należy pamiętać, żeby do montażu brać firmę, która z nimi współpracuje - nie mam sensu kupować osobno drzwi i zatrudniać osobno ludzi do montażu. Jeżeli drzwi były montowane przez inną ekipę, niż zalecił/wyszkolił producent, wtedy zazwyczaj jest problem np. z reklamacją - producenci zazwyczaj mówią wtedy "montaż spierniczony" nawet jak odchodzi fornir :)
Aaaa i Gerdę można zamówić również z drewnianym fornirem tzn. obudowa metalowa, w środku pręty itp, a na zewnątrz fornir drewniany, który można wymieniać jak np. nam się znudzi ;)
i żeby nie było nie pracowałam w salonie na Hallera, tylko w innym - więc nie jest to żadna reklama - tylko wiem, jaką my robiliśmy "przebitkę" na Gerdach, które zamawialiśmy od firmy z Hallera :)
0
0