open spa

czy wysyłaliście Cv do Open Spa? Wydaje mi się że są jakieś problemy z dostarczaniem wiadomości
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: open spa

może mają przepełnioną skrzynkę?

2 lata temu tez poszukiwali personelu i od tamtego czasu co kilka miesiecy pojawialo sie ogloszenie, ze poszukuja na stanowisko kosmetyczki. Co jakis czas kogos poszukuja. mi proponowali prace za darmo tzw darmowy staz:) mojej kolezance rowniez to proponowali. wygladqa na to ze ludzie pracuja na probe i potem sie zmieniaja.

Ogłoszenie pojawia się co kilka miesięcy, więc ciekawa jestem jak wygląda tam praca masażystki. Czy warto aplikować na to stanowisko?

siema,

jako "wewnętrzni" możemy powiedzieć, że skład się ustabilizował - nie ma już zmian co kilka miesięcy, z resztą - to be honest - nie zawsze to były zwolnienia, czasem rozchodziły się drogi z różnych powodów. Ponadto - wiadomo - taka branża :)

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...