praca

Ostatnio zauważyłem na rynku pracy cos zastanawiającego. Przeciętnie dwa razy w miesiącu toko sushi zamieszcza ogloszenia o prace, ciekawe z czego to wynika. Nie raz jadałem sushi z tego miejsca i wszystko bylo ok wiec dziwi mnie takie cos. Możliwe że jest to wina pracodawców. Zajmuje sie badaniami na rynku pracy wiec interesuje sie tą dziedziną.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: praca

Tak się składa ze masz racje! Jest to wina pracodawców. Trzech szefów którzy otworzyli knajpkę i myślą ze są wielkimi restauratorami a guzik prawda jedyne co potrafią to wyladowywac swoje flustracje na innych pracownikach zwłaszcza Łukasz który jako szef zajmujący się zamówieniami produktów nie potrafi ich zamówić na czas i wielokrotnie przez to trzeba było przepraszać klientów ze nie mogą otrzymać tego co zamówili ale to nic a jak ktoś coś źle zrobił to przychodził i dosłownie kurkami wyzywał! Dlatego ludzie się zwalniali !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracowalam w ten restauracji i nie polecam. Pracodawcy mają dziwne zasady z ktorymi nigdzie sie nie spotkalam. Pozdrawiam łukasza przez ktorego do pracy przychodzilam w stresie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakis czas temu tam pracowałam i bylo to dla mnie najgorsze doswiadczenie. Pracodawcy są bardzo pewni siebie i nie szanują pracy innych i z czasem dodają coraz wiecej obowiązków
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...