praca w Shanghai

Witam, chciałabym się dowiedzieć dlaczego pracodawcy nie mogą znaleźć kelnerki? Średnio od listopada co chwila pojawia się oferta pracy. Nęci mnie żeby tam zadzwonić ale się boję :( Czy ktoś zna odpowiedź? Z góry dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w Shanghai

jezeli chodzi o ta z gdyni to nie polcam chinczyk jest wredny, patrzy caly czas na rece, bez umowy nie mozna ani na chwile odpoczac robisz wszysto myjesz naczynia,dekrujesz talerze,sprzatasz sale itp i nikt Ci nie pomoze a to wszystko za marne grosze. a jak nie mozesz nastepnego dnia przyjsc bo pomimo tego ze masz wolne i np.do lekarza idziesz to wiecej juz nie pracujesz

Re: praca w Shanghai

płacą 6zł/h oczywiście tipy idą do kasy ,będąc na okresie próbnym napiwków nie dostajesz czyli przez 1 miesiąc,pózniej jeżeli wytrzymasz to dostajesz je razem z pęsija.ogólnie nie polecam!!!

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...