pracownia fryzjerska

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoras z forumek tam byla?zaklad miesci sie na ulicy Hynka (blisko SKMki Zaspa). Nie chodzi mi tylko o fryzure slubna ale ogolnie o pasemka i strzyzenie itd. A jesli nie tam to czy ktos moze polecic dobra fryzjerke?? taka co jest w stanie sama zaproponowac fajne strzyzenie a nie na wejsciu sie mnie spyta jak ma mi wlosy obciac...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pracownia fryzjerska

Dla mnie dobra fryzjerka to sie własnie pyta jak ma mnie obciąć,,,,,,,,,,ale przede wszystkim gdy słucha!!!!!!!!!!!!!!!!!

chodzilo mi o to zeby fryzjerka wykazala inicjatywe ze ma dla mnie taki a taki pomysl, w koncu to fryzjerka ma w tym kierunku wyksztalcenie a nie klient

wiem o co ci chodziło,,,,,,,,,,Fryzjerka powinna miec zmysł artystyczny i umieć doradzić
Ale często sie zdarza,że klientka wie jaką chce fryzurę,mam tu na mysli nawet zwykłe podcięcie ,a wychodzi z zupełnie czyms innym.
Ze zwykłego podcięcia 2 cm robi sie10 ...................

no i wlasnie dlatego szukam kogos fajnego kto umie dobrac fryzure :) doradzic jakich kosmetykow uzywac itd. Niestety jeszcze na taka osobe nie trafilam :/

heeeeeeeeee ja tez nie

to moge wam polecic bardzo fajna babke jestem z niej bardzo zadowolona i chodze do niej juz od 4lat :) zaklad ma w sopocie,pracuje na bardzo dobrych kosmetykach i wystarczy ze spojrzy na ciebie a juz wie w czym ci jest dobrze oczywiscie mozecie podsunac jej mniej wiecej co chcecie a ona wam doradzi czy tak bedzie dobrze jest bardzo dobra dlatego trzeba sie z nia wczesniej umawiac bo ma mnustwo klientek-telefon to 058 551-34-98 a na imie ma p.Mariola-adres to Grunwaldzka ale nie pamietam ile zreszta jak zadzwonisz to sie dowiesz-WARTO POLECAM :)

Ja polecam p.Karoline.Jej zaklad miesci sie na al.Jana Pawla II na Zaspie w Hali Targowej na pasie startowym(byly Komm und Kauf).Potrafi dobrac fryzure i doradzic.Tylko tam sa 2 zaklady fryzjerskie a ten miesci sie na przeciwko Zakladu Krawieckiego.Wejscie od ul.Meissnera.Szczerze polecam!!!

dziekuje bardzo za informacje napewno skorzystam:)

A w Gdansku Głównym ,ktos może taką dobrą fryzjerkę polecic?

Pracowni fryzjerskiej nie ma juz na Hynka na zaspie, jest przeniesiona do wrzeszca i oprócz p. Sylwi, która jest super fryzjerka jest tam jeszce nowy fajny pan, który tez całkiem niezle scina, to moje zdanie, korzystam z ich usług od dłuzdszego czasu

Julka a gdzie dokladnie we wrzeszczu jest teraz ta pracownia?

chodzi wam o pracownie fryzjerską Bogna???
Ja chodze do nich w Gdańsku Głównym na Garncarską i jestem bardzo zadowolnona z Pani Izy!!

na kartuskiej jest salon dalia. ja chodze do Małgosi ale wszystkie co chwile się szkola i znają na fachu w tego co widze:)

http://www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=15639&akcja=wyniki

znalazłam coś takiego ,może sprosta Twoim oczekiwaniom.
Recenzje są bardzo dobre.

http://www.en-vogue.pl/

Pracownia znajduje się we Wrzeszczu na ulicy Topolowej i również bardzo polecam.

Inne tematy z forum

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Leszczyńskich (6 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...