ref-con

Co jest z tą firmą? Przynam, że aplikowałem tam w... październiku, ale zrezygnowałem z wyznaczonej rozmowy. A oni wciąż się ogłaszają. Takie dziadostwo?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwykłe polowanie na jelenia w najgorszej odslonie. Oni szukają praktycznie na wszystkich stanowiskach .... chyba nie trzeba tego komentować. To jedna z firm na mapie trójmiasta do której nie wysyła się cv, z grupy " wieczny poszukiwacz"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też do mnie dzwonili i pytali czy będę robił po 12 godzin za 2500 brutto to jest powód wiecznych ogłoszeń , prywaciarzyk który nie chce płacić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

mi mówili 2100 netto. Tyle, że co druga sobota pracująca po 6h. W praktyce pewnie co każda... bo to kogoś nie ma, bo coś i tak to wychodzi w praniu. Zmiany 7-15 / 15-23
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej nie wchodzić w "ten interes"....Hiper rotacja pracowników, a warunki pracy.............Lepiej nie mówić.....A swoją drogą to już "starych" wyjadaczy( ze stażem ponad 20-letnim) to nie zatrudniają bo wiadomo-stary to już "kumaty gość"....Też kiedyś wysłałem aplikację i była ciszaaaaa/ kilka lat temu/. Inny gość z tej samej branży "połknął" mnie od ręki. Bez zbędnego przetestowania co umiem, co potrafię..Ja swoje wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (11 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...