remont torowiska

Mam pytanie co dzieje się z remontem torowiska i ulic na Stogach. Od października na budowie nie ma ani jednego pracownika.
Jak długo mamy jeszcze znosić te uciążliwości?. W ubiegłym tygodniu jakiś mądry zagrodził przejście przy przychodni wykopał dziurę w chodniku i do dzisiaj nic z tym nie zostało zrobione. Czy Rada Dzielnicy może podjąć jakieś kroki w tej sprawie oraz uzyskać informacje kiedy możemy spodziewać się zakończenia remontu?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

witaj Gosiu,
tu masz odpowiedź ale jak widać nic to nie zmieniło https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Egipskie-ciemnosci-na-Stogach-Dziury-i-prowizorka-n141281.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

aha i jeszcze jedno, rada dzielnicy nie jest od pomagania mieszkańcom, ona jest od wspierania pani prezydent w walce z pisem
wiekszosc i tak nie mieszka na Stogach, nawet nie jestem pewny czy wogole wiedza gdzie sa sSogi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...