sposób na nie miłego szefa

Mój szef mnie nie lubi. Jakąkolwiek mam sprawę traktuje mnie nie miło. Czuje się zestresowana za każdym razem gdy wchodzę do jego gabinetu. Nie wiem jak się zachować. Czy powiedzieć mu coś na ten temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sposób na nie miłego szefa

zachowuje się nie miło i w moim odczuciu niekulturalnie

"Sposób na szefa... by mnie polubił" i "częste odwiedziny w jego gabinecie"
Temat proszący się o nieprzyzwoite żarty:D

Szef też ma swoją pracę, a Ty przychodząc do niego z różnymi pierdołami zwyczajnie mu przeszkadzasz. Nie ma problemu jeśli wpadasz do niego sporadycznie, ale jeśli jesteś tam codziennie, lub kilka razy dziennie to wychodzisz na osobę mało samodzielną lub nawet taką która sobie nie radzi.

Opisz dokładnie kilka sytuacji, a wtedy da się powiedzieć coś więcej. Obecnie ciężko nawet określić ile w tym Twojej racji a ile samych "odczuć".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie lubi? to chyba nie o to chodzi. pracownika nie trzeba lubiec ,badz lubiec...pracownika ocenia sie po tym co robi ,jak wykonuje powierzone mu zadanie. jezeli miesza do tego prywatne uczucia to chyba niezalezy mu na nalezytym wykonaniu pracy.
dlugo tam pracujesz?
na poczatku pracy kiedy przychodzi nowy pracownik to szef czesto pokazuje swoja wyzsza pozycje i moze dlatego sie zgrywa i wysmiewa...jezeli udowodnisz mu ze po prostu przychodzisz tam zarabiac na zycie i dobrze pracujesz to minie...
wazne jest to jak bardzo potrzebujesz pieniedzy,ktore ci placi i tym czy przychodzisz tam pracowac czy tworzyc mile relacje?
tak czy inaczej radze wyluzowac.bedzie jeszcze gorzej
odczekaj troche skupiajac sie tylko profesjonalnie na obowiazkach .jak zlejesz jego prywatne poglady przestanie mu zalezec na dowcipach...
3 mam kciuki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ostatnio przyszłam, żeby podpisał mi fakture na sprzęt biurowy.
kręcił nosem że za dużo, no ale podpisał.
totalny brak asertywności z jego strony.

To on jest marudny, a nie niekulturalny;)
Reakcja na wydatki raczej zdrowa. Dziwne by się z tego faktu cieszył.
Nie wiem też co to ma wspólnego z asertywnością.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

pan szuka pana (12 odpowiedzi)

poznam faceta bi dzis

szukam Paią po 50 (3 odpowiedzi)

Szukam starszej od siebie. Bez zobowiązań.

Para szuka pary (7 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....