szukam koleżanki z którą mogłabym pojeździć na rowerze :)

Temat dostępny też na forum: Rowery
mamy bardzo fajną ścieżkę rowerową i z miłą chęcią bym pojeździła na rowerze (niestety po zimie totalny brak kondycji), a że samej nudno z chęcią poznałabym jakąś koleżankę (ok. 25 lat), ja niestety nie mam tutaj żadnych znajomych. piszcie kiedy i w jakich godzinach Wam pasuję (mi niestety weekendy odpadają chyba że po godz. 16-17).

pozdrawiam :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam koleżanki z którą mogłabym pojeździć na rowerze :)

A kolega moze byc?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Witam :) jestem z karwin wiec po sasiedzku z kondycja podobnie jak u Ciebie a w tygodniu dyspozycyjna jestem raczej po 18stej, weekend jestem elastyczna, moze uda sie umówić i popedałować :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej :) ja czasem niestety na drugą zmianę pracuję ( w weekendy raczej też ale to zależy), jeśli by to Tobie nie przeszkadzało to mój mail: cwikla20@wp.pl :)

Hej dziewczyny jeśli Wam nie przeszkadza, chętnie bym się dołączył , w sumie trche do trójmiasta na rowerku mi brakuje ale czemu nie. nowy rower na poczaku powinien być a więć a wiekszej grupie raźniej - jakby co damqer@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witaj

Chętnie pojeżdżę na rowerku również nie mam towarzystwa do jazdy.. Jestem z Gdyni. Mi pasują weekendy a w tygodniu po 17.30.
Kasia. kachawit@wp.pl
Pozdrawiam

Kasia, podaj maila jeszcze raz bo mi wyskakuję jak chce wysłać do Ciebie wiadomość że nie ma takiego adresu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (3 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...