unikajcie salonu Etienne w Gdańsku!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny jeśli chcecie uniknąć podniesionego ciśnienia i obrzydzenia z zakupu najpiękniejszej sukni w Waszym życiu unikajcie tego salonu! jest w Osowej w prywatnym domu, na ulicy nie domyślisz się nawet że to salon ślubny. A w środku - raczej schronisko dla psów niż salon ślubny. Wskazuje na to odór, liczba psów napadających na Ciebie w wejściu a na własne oczy widziałam nawet kupę jednego z psów tuż przy sukniach. Moją suknię musiałam długo wietrzyć ale takiego zapachu niestety nie udało się już całkowicie wyplenić. Sanepid miałby co tam robić. Do ostatniego dnia nie wiedziałam czy suknia dojedzie, kobieta najwyraźniej zapomniała o zamówieniu, nerwy sięgały zenitu, wreszcie przy odbiorze właścicielka w koszuli nocnej i szlafroku popołudniową porą parę dni przed ślubem wręczyła mi suknię. Strona internetowa jest myląca. Obietnica w cenie sukni wieczorowej jest tylko zmyłką, nic takiego nie istnieje a wypożyczenie welonu za darmo jest kolejną bajką właścicielki. Unikajcie salonu Etienne i szukajcie Waszych jedynych sukni jak najdalej stąd! Pozdrawiam wszystkich
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: unikajcie salonu Etienne w Gdańsku!!!

Och nie! a własnie w internecie upatrzyłam sobie TĘ JEDYNĄ sukienkę w Etienne :( Ale po przeczytaniu tej opinii to wygląda to na jakiś koszmar i zastanawiam się, czy w ogóle się tam wybierać! A ile kosztowała suknienka, jeśli mogę spytać? Czy któraś z dziewczyn też miala z tym salonem do czynienia???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja miałam i bede miała do czynienia:P bo mam suknie własnie od tej Pani. Jak ja byłam to nie widziałam zadnych psow bo siedziały na gorze odoru jako tako tez nie kazdy dom ma swoj specyficzny "smrod":):)

Widzę, że mamy ślub tego samego dnia :) A sukienkę? ;) Mi się spodobała Fregate.

nagle pojawiajace sie tymczasowe nicki są mało wiarygodne...
obsmarowywanie stało sie hobby niektórych, widocznie interes im nie idzie albo maja problemy ze swoją emocjonalnosćią

moze wklej fotki sukni

ślubna

chyba nie moge wkleic zdjec albo raczej nie umiem

jeszcze raz to jest sukienka na POPRAWINY
image

a to jest slubna
image

image

ee niee Tyy :))

tylko osoba która zaczeła watek
ale suknia śliczna...

spoko:) na zyczenie M

Witam :) sama mam zamiar się wybrać do tego salonu, tylko mam pytanko - jak kształtują sie cany sukienek ?? warto jechać po wypożyczenie czy lepiej kupno?? na stronce wyglądają naprawdę ciekawie i niepowtażalnie :)

pozdrawiam

ja za swoja płaciłam 3200zł mysle ze lepiej kupic bo pami wszystkich nie ma do wypozyczenia a ceny roznie od 2000 tys w gore tak mi sie zdaje:)

dzięki za info - na pewno sie tam przejadę :)))

kupilas ta suknie ze zlota szarfa, ktorej foto umiescilas??
bo ja ja wlasnie dzisiaj przymierzlam i bardzo ladna sukienka
masz ja moze na sprzedaz??
pozdrawoa,
ola :)

JA miałam do czynienia:) Zamówiłam tam suknie moich marzeń:) Właścicielka ma piękne niepowtarzalne suknie francuskich projektantow, i nieporownywalnie tansze niz w innych salonach.
http://img23.imageshack.us/img23/1060/1sukniaiwonkaho6.jpg
suknia ma być do odbioru w maju.
pozdrawiam
w razie pytan pisz iwonka.83@wp.pl

iwonka a ile zapłaciłas za ta suknie??

Ja moge smialo uspokoic dziewczyny ktore zastanawiaja sie czy warto sie wybrac.Mowie wam, ze warto.Ja wlasnie tam znalazlam swoja suknie, a dodatkowo potrzebowalam wiekszego rozmiaru,bo 44.
Suknie ma juz w domu,przyszla na poczatku stycznia,a zamawialm w pazdzierniku,czyli przepisowo:)
Mona sobie obejrzec w watku :
http://forum.trojmiasto.pl/Panny-Mlode-2009-wasze-suknie-t64172,1,11.html

generalnie znam to brzmienie postu negującego, niby tru historia, i wszystko takie przerysowane, aferka itp
ludzie nie zauwazaja ze to jak piszą, jest strasznie charakterystyczne czasem
tez sie tu dorobiłam takiego samego wątku od "konkurencji" - - tej samej zapewne sądząc po stylu pisania...

proponuje dac wątek do zmoderowania jako Trolizm niczym nie podparty, chociaz w sumie konkurencji znowu nie wyszło, chciałą zrobic antyreklame salonowi ,a wyszła SUPER Reklama....

naprawde jakas nieudolna ta konkurencja :) tudzież troll
i znowu zero wniosków nastąpi, ze dobra jakosc sama sie obroni ZAWSZE
a gówna choćby za darmo nikt nie weźmie

chaberek

2700zł

Czesc Dziewczyny!

Niestety, podobnie jak "mężatka" nie mam dobrej opinii o tym salonie. Wypozyczalam tam sukienke jesienia 2008. Nie wiem, moze jesli sie kupuje sukienke, to nie ma takich problemow, ale w moim przypadku bylo ich kilka... Chcialam dodac, ze za wypozyczenie placi sie 60% wartosci sukni+ oplata za pranie, wiec oczekiwalam profesjonalnego podejscia, ale sie zawiodlam. Sukienka, ktora wybralam bardzo mi sie podobala i dlatego wybralam ten salon, ale pozniej BARDZO zalowalam.
W pokoju, w ktorym przymierza sie suknie sciany sa kolorowe i oswietlenie srednie, wiec nie zauwazylam, ze sukienka jest przybrudzona... i nie chodzi mi o dol sukni, ale o talie... Co wiecej, w czasie przymiarki zakladalam halke na kole, a w dniu wypozyczenia okazalo sie, ze pani juz komus wypozyczyla te halke i zostala jej "falbaniasta" halka, ktora nie pasowala do tej sukieni, bo suknia byla gladka.. wiec wiecie co musialam przezywac podnoszac suknie do gory... :( :( Welon, ktory mial byc "gratis" byl tez przybrudzony i pognieciony... Moja Mama nie mogla go odprasowac... i jeszcze kilka "szczegolow", ktore niestety sa istotne, zeby panna mloda wygladala ladnie... W kazdym razie nie polecam! Oddajac sukienke czulam niesmak...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Majer Hurt Jaj i Mapart - proszę o opinie. (12 odpowiedzi)

Czy ma ktoś jakieś świeże informacje na temat tych firm? Czy te firmy dalej są w spółce?...