twoje wygrane !?

Siemaneczko wszystkim , tak się zastanawiam że można poruszyć temat z innej beczki otóż: Czy zdarzało się wam do tej pory wygrać jakieś nagrody rzeczowe jak i zarówno pienieżne w konkursach ? :D

Piszcie i chwalcie się z jakiej dotychczasowej nagrody jesteście najbardziej dumni ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: twoje wygrane !?

tylko w grze sieciowej :)

W prawdziwym życiu nie mam tyle szczęścia, chociaż rzadko daję mu pole do popisu i gram w cokolwiek.

Tata prawda jest że teraz jest mało fajnych konkursów w sieci , no ale może się to zmieni. Ja się stałem zwolennikiem konkursów jak zobaczyłem jak moją siostrę w to wciągneło i zaczeła wygrywać (wiadomo to był małe nagrody , ale zawsze to coś i uśmiech na twarzy był )

wciąga - o to właśnie chodzi. Małe, miłe nagrody na początek i zanim się obejrzysz jesteś już na haku ;)
Nie chcę być w sytuacji człowieka regularnie przegrywającego trochę więcej niż wygrywa.

Dokładnie tak masz racje ! Najgorsze jest to że jak jest super konkurs z rewelacyjnymi nagrodami to i tak z góry wiadomo że to wszystko jest ustawiane ;] ! Taka jest prawda , ale mimo to uwielbiam brać udział w konkursach

dopóki masz nad tym kontrolę, wszystko w porządku ;)

a przypomniało mi się jak kiedyś w paczkach chipsów były takie metalowe kółeczka z pokemonami, do kolekcjonowania dla dzieci. Raz na kilka paczek znajdowało się jedno. Kiedyś zdarzyło mi się otworzyć małą paczuszkę i wyjąć z niej bodajże z 15 sztuk japońskich potworków :) Gdybym była młodsza o jakieś 15 lat, pewnie by mnie to ucieszyło. Ale zamiast mnie cieszył się mój bratanek :)

Inne tematy z forum

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (86 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (4 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...