ul. Legionów 115- ktoś ściąga benzynę z baku!!!

Temat dostępny też na forum: Redłowo
Na ulicy Legionów 115 w jednym z garaży zauważono, że ktoś namiętnie ściąga paliwo z baku. Może ktoś ma jakiś pomysł jak ten problem najlepiej rozwiązać? Myśleliśmy o zainstalowaniu kamery? Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: ul. Legionów 115- ktoś ściąga benzynę z baku!!!

1. Zapytaj w jakich godzinach do tego dochodzi, a potem schowaj się w bagażniku i czekaj. Pamiętaj żeby zaopatrzyć się bejsbola. PS. uważaj, bo nie każdy bagażnik da się otworzyć od środka.
2. Skonstruuj pułapkę na złodzieja tuż za klapką wlewu paliwa w taki sposób, aby po otwarciu klapki lub odkręcaniu nakrętki pocieło mu dłoń:).
3. Zróbcie zrzutkę z sąsiadami na jakiegoś gruchota, nalejcie troche paliwa z cukrem albo jakimś syfem i zostawcie otwartą klapkę.
4. Jeśli w hali garażowej macie piwnicę lub jakieś pomieszczenie gospodarcze to schowajcie się tam z sąsiadami, zaopatrzcie się w bejsbole. PS. weźcie pół litra i oranżadę żeby wam się nie nudziło:)
5. Kamera może OK, ale kto będzie w nią się patrzył? Jeśli to ktoś obcy spoza bloku to nagranie nic wam nie da.
Może wynająć ochroniarza, aby przychodził tam codziennie w różnych porach? -> tak zrobili na jednym z gdyńskich osiedli i mają problem z głowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...