ul.Lubczykowa?kiedy przejazd????

kiedy w końcu ul.Lubczykowa zacznie mieć swój początek i koniec?dlaczego te 50 metrów trzeba brnąć w błocie jak na wsi?????kto jest odpowiedzialny za ten cały absurdalny bałagan???dzieciaki idą przez pole na przystanek,nikomu to nie przeszkadza czy wszyscy są po postu PRZYZWYCZAJENI do bycia chłopem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ul.Lubczykowa?kiedy przejazd????

A przepraszam....co masz do chłopów? I nie zasłaniaj się źle pojętym dobrem dzieci. Masz chodnik a to że dzieci idą przez pole na przystanek wynika z chęci skrócenia sobie drogi. Nie rozumiem o co chodzi? Zachęcam do odwiedzenia kilku wsi - być może zmienisz szybko zdanie...jeżeli oczywiście zrozumiesz co mam na myśli...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

standardowa odpowiedź mieszkańców karczemek,nic wam nie potrzeba i przez przypadek znaleźliście się w obrębie miasta...a chodników NIE MA !!! a wieś poznaję właśnie teraz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jedno kreślenie na ciebie ciśnie się na usta ale i tak go nie zrozumiesz.....

i znowu panna aga:))))))))))))) ty chyba masz problemy kobieto ...chcecie mieć prawa miejskie to wyglądajcie jak miasto a nie ciągle fochy i opier... jak się człowiek pyta kiedy będzie NORMALNIE...chcecie mieć 7 .000 zam 2 to sie postarajcie a dojścia nawet nie ma do przystanku ,apteki,bankomatu...pomysl kobieto ...pomyśl troszkę.Ulice nie maja początku i konca to jakieś chore , nawet taxi nie che przyjeżdzać:(żałosne a TY sie rzucasz po wszystkich forach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do mnie taxi zawsze przyjeżdża jak potrzebuję:-))) Bardzo Ci współczuję miejsca w którym TY mieszkasz....

sama kupiłam tu bliżniaka ale tylko ze względu na cenę bo infranstruktura na tym osiedlu to jakiś koszmar. Fakt że oprócz jednego opłakanego sklepiku to nic nie ma. Place zabaw to jakaś farsa a oświetlenie ulic to chyba z własnej latarki. Myślę, że gdyby wszyscy mieszkańcy się jakoś dogadali to można będzie uczłowieczyć to osiedle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

gdzie nie ma chodnikow??;> ja jakos zawsze szlam po chodniku przez osiedle, wsiakly??? chyba, ze mowimy o jasminowym gdzie strach wieczorem isc po ulicy. jak szkole postawia to pewnie pomysla o oswietleniu ( albo i nie )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram tu akurat- juz długo czekamy na Lubczykową, chociaż może costam się dzieje - zaorali tam ,nie jestem pewien tylko czy to z okazji drogi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

chłopie ty chyba masz jakieś problemy ze sobą. Może podjedź do jakiego psychologa to pomoże
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile jadu w twojej wypowiedzi, wlasnie takie rzeczy pisze BURACTWO ktore uzywa internetu do bluzg i trollowania. Troche poziomu, ludzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

czyli nie wiadomo kiedy droga...upss 50 metrów do normalnego przejścia..tylko głupie odpowiedzi.Jak może ludziom nie przeszkadzać niemożliwośc dojścia do przystanków? Albo idą po jezdni albo przez pole pełne psich kup..szkoda słów

Hehe, w sumie dobre pytanie o tę drogę, ale tekst o byciu chłopem zupełnie nie na miejscu- dopiero widać komu słoma z butów wystaje ;). " "ty chyba masz problemy kobieto ...chcecie mieć prawa miejskie to wyglądajcie jak miasto a nie ciągle fochy i opier... jak się człowiek pyta kiedy będzie NORMALNIE...chcecie mieć 7 .000 zam 2 to sie postarajcie a dojścia nawet nie ma do przystanku ,apteki,bankomatu...pomysl kobieto ...pomyśl troszkę"...

no pomyśl troszkę- "chcecie, fochy, opier....", a Ty szanowna/y Pani/e to co, tylko narzekanie i roszczenia. Inni się opierdalają, a Ty ciężko pracujesz na rzecz powstania tej ulicy, nie?... Pisząc rozwścieczonym tonem posty na forum, że Ci mieszkańcy drogi nie zroblili, heh. Nie pasuje? To sam/a coś zrób w kierunku tego, aby było NORMALNIE, czy inni mieszkańcy mają zadbać, żeby Ci wycenili 7.000 za m2. Nie jestem w stanie pojąć tak (przepraszam...) głupiej postawy rozkapryszonej pannicy.

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...