unibike

Cześć mam taki pytanko co sądzicie na temat unibike everest comp. Właśnie mi gwizdneli bika i musze cos kupić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: unibike

z tego co wiem to jest na ramie tranz-x, czytalem sporo opinii o niej bo sam mam na nia oko i jest raczej dobrym wyborem za ta cene. co do roweru to proponuje porownac oferte unibike z kelly's em.

Co prawda nie miałem styczności z Everestem Comp, ale sam śmigam na Evereście Dx. Z tego co wiem, to wersja, ktora ty wybrales posiada lepszy osprzet. Rama (tak mi sie wydaje) jest taka sama. Ja swojemu rowerkowi nie mam co zarzucić. Rowerek sprawuje się nieźle...

bierz go mam everesta DX i jest z*******y mocna rama i sztywna osprzet juz dawno wyrzucilem oprocz manetek ale bike warty ceny, jesli chcesz zdj mego everesta wyslij mi email.pzdr

a dokladnie co przerabiales??

też polecam... rama z*******a... a w wersji comp masz do tego lepszy osprzęt dorzucony.... bo w dx ktorego posiadam osprzęt jest do bani... acera :( mi po 1000 km się wszystko jebie :( ale reszta jest spox !

nurek.

pozdro.

www.sport.pl !!

Miałem Authora Mystica z tyłu acera , przód Altus i nic mi sie nie waliło :))

przezutki chodziły ładnie i płynnie nawet po 10.000 km

zależy jak kto jeździ.... :P

Zależy jak kto sobie śrubki podokręcać umie (Alivio'98) i wie gdzie prysnąć kiedy trzeba WD40 ;-)

zależy czy ktoś używa w ogóle WD40 czy innych preparatów :P :/

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (22 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...