upc

jakie posiadacie pakiety i ile płacicie miesięcznie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: upc

Ja płace prawie 140 zł, a mam dodatkowo canal + i "eleveny".. Ogólnie chyba trzeba się zastanowić nad pobytem..

Nie mam pakietu, tylko sam internet 120 Mb, płacę (uwaga!) 39zł. Tyle udało mi się wytargować. Wcześniej, od wielu lat miałam 25Mb i płaciłam 72zł. Dzwoniłam do nich, próbowałam negocjować inną, niższą kwotę ale konsultanci twierdzili, że się nie da. Wtedy wkurzyłam się i złożyłam wypowiedzenie. W ciągu kilku dni zadzwonili z UPC z Działu Utrzymana Klienta i okazało się, że jednak wszystko się da. Tak długo obniżali cenę aż zgodziłam się nadal być ich klientem :) No i płacę mało.

3w1 (telewizja cyfrowa 109 kanałów, telefon max, Internet 60 MB/s, plus dodatkowo płatne kanały HBO). Za całość 99 zł.

Inne tematy z forum

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...