ustawił całe bojano

on jest lepszy od rydzyka ;-), kościół z wyglądu super nawet bardzo,
ale ten koleś to superman ustawił was tak że zaślepieni wierzycie w każde słowo co powie, z palca tego nie wyssali ludzie że kręci na boku,a wierzyć na pewno wierzy ale że w niedziele znowu zgarnie kasę którą wy zarobiliście ciężko, przy ślubie oczywiście cennik 600 dla parafian więcej z zewnątrz sorry ale jak cię nie stać to spadówa " myślałem że mu zaj..... na moim ślubie" i te samochody co się wozi i wyjazdy nocne ........ a może to sposób na życie kłamać i oszukiwać i nazwać się KAPŁANEM
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: ustawił całe bojano

Nikt jakoś nie pisze a to RACJA!!!Dziwie się że jeszcze ludzie chodzą do kościoła w Bojanie i wierzą temu człowiekowi.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

bo to guru dla ludzi z Bojana
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

do kościoła nie chodzi się dla księdza tego czy tamtego lecz dla Boga.A co do twojego ślubu to było iść do lasu to miałbyś za darmo i świeże powietrze by było no i mógłbyś zaje*** jeleniowi bo jesteś na poziomie zwierzyny płowej.żal !Radzę ci "człowieku"wypowidać się o tych których znasz osobiście bo oczerniasz ludzi którzy na pewno nie zrobili by tego tobie.wesołych świąt!(tylko nie wiem co świętujesz).
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zgadzam się że do kościoła chodzi się dla Boga nie dla księdza ALE też ksiądz to nie Bóg ani bóg. Ten tekst o ślubie w lesie, świeże powietrze za darmo itp. też już słyszałam. Ksiądz B. na ambonie tak mówił.... Ładny kościół wybudował - fakt ale to nie powód żeby mu we wszystko ślepo wierzyć i na wszystko przymykać oko.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

dziewuszko twoje teksty są nie przemyślane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

ktoś aaa jest chory
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak koleś masz kompleksy to już masz wzór do naśladowania. Nie poddawaj się, może ty też ustawisz Bojano
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bóg jest wszędzie. I myślę sobie nawet, że bardziej w lesie niż w kościele. I odczep się od zwierzyny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

bo staruchy w bojanie to ciemnota
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Smieci (14 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja