uszkodzenie auta - parking galeria Manhattan

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Szukam osób, które widziały wjechanie przez kogoś w tylne nadkole/błotnik srebrnego passata B5, zaparkowanego od godziny 19:00-21:00 na parkingu podziemnym (-2) w galerii Manhattan, 19.03.14 (środa).
Byłam na siłowni a w tym czasie, ktoś walnął mi w auto i pojechał. Podejrzewam srebrne terenowe auto, bo było krzywo zaparkowane koło mnie, ale nie wiem czy to ono i nie pamiętam nawet jego marki. Proszę o informację. Być może ktoś coś widział.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: uszkodzenie auta - parking galeria Manhattan

Niestety nic nie widziałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepsze jest to, że dzwonię na infolinię Manhattanu i pytam się czy tam jest monitoring i gościu gadał tak, że się nie dowiedziałam. W kółko, że zgodę dyrekcji mam mieć a na początku powiedział, że monitoring jest na -1 to pytam czy na -2 nie ma a on, biuro jest na -1 a ja, czyli jest monitoring na -2 czy nie ma? A on, że zgodę dyrekcji mam mieć a ja pytam dalej, ale to ważne bo albo naprawiam samochód albo czekać na kasę z czyjegoś OC a on tak p..., że się nie dowiedziałam. Zaraz zadzwonię do dyrekcji.
-----------------------------------------------------------------------------------
No, dyrekcja jakoś umiała odpowiedzieć. Okazało się, że jest ale ustawiony na drogi wspólne a nie na miejsca, ale może coś widać i mam iść do ochrony. A nuż.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idź bezpośrednio na policję, ochrona nie pokaże ci zapisu z monitoringu w imię iluśtam ustaw. Policja dojdzie kto był sprawcą, nawet dzięki nagraniu dróg wspólnych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już mam dziada. Nie wywinie się.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...