uszkodzenie auta - parking galeria Manhattan

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Szukam osób, które widziały wjechanie przez kogoś w tylne nadkole/błotnik srebrnego passata B5, zaparkowanego od godziny 19:00-21:00 na parkingu podziemnym (-2) w galerii Manhattan, 19.03.14 (środa).
Byłam na siłowni a w tym czasie, ktoś walnął mi w auto i pojechał. Podejrzewam srebrne terenowe auto, bo było krzywo zaparkowane koło mnie, ale nie wiem czy to ono i nie pamiętam nawet jego marki. Proszę o informację. Być może ktoś coś widział.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: uszkodzenie auta - parking galeria Manhattan

Niestety nic nie widziałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepsze jest to, że dzwonię na infolinię Manhattanu i pytam się czy tam jest monitoring i gościu gadał tak, że się nie dowiedziałam. W kółko, że zgodę dyrekcji mam mieć a na początku powiedział, że monitoring jest na -1 to pytam czy na -2 nie ma a on, biuro jest na -1 a ja, czyli jest monitoring na -2 czy nie ma? A on, że zgodę dyrekcji mam mieć a ja pytam dalej, ale to ważne bo albo naprawiam samochód albo czekać na kasę z czyjegoś OC a on tak p..., że się nie dowiedziałam. Zaraz zadzwonię do dyrekcji.
-----------------------------------------------------------------------------------
No, dyrekcja jakoś umiała odpowiedzieć. Okazało się, że jest ale ustawiony na drogi wspólne a nie na miejsca, ale może coś widać i mam iść do ochrony. A nuż.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idź bezpośrednio na policję, ochrona nie pokaże ci zapisu z monitoringu w imię iluśtam ustaw. Policja dojdzie kto był sprawcą, nawet dzięki nagraniu dróg wspólnych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już mam dziada. Nie wywinie się.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...