uwaga na pracodawców sieci sklepów min. green chylonia

właściciele to totalni oszusci,ja dostałam umowe zlecenie na 2 miesiące na kwotę 500zł. brutto a pracowałam po 8-9h dziennie na pełnym etacie,w zimie przy tempereaturach -20 jako ogrzewanie miałam tylko butle z gazem,było tak mroznie ze drzwi od srodka były całe białe od szronu,o z dniem wygasniecia umowy dowiedzialam sie ze mi jej nie przedłużą bo zamykają sklep a sklep do dzis otwarty,pracowalam bo nie mialam wyjscia mam dziecko i dlugo nie moglam znalesc innej pracy,jeszcze chcieli mi dac wypłate na koniec po zaniżonej stawce godzinowej,paranoja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: uwaga na pracodawców sieci sklepów min. green chylonia

dzieki bo jest ogłoszenie na grabówku to chyba tesz ich sklep jellow a chciałam tam isc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak,yellow,green i red,oni mają dwie zasady,oszczędzac bez granic i zasada "nikt nic nie wie"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak dzwonilam do wlascicielki bo nie dostalam wypłaty juz po odejsciu z pracy to mi powiedziala ze myslala iz ja dawno dostalam pieniądze(minely wtedy 2 tygodnie po moim odejsciu)i kazala mi pojsc do sklepu gdyż pieniądze bedą przygotowane,gdy poszlam to menedżerka stwierdziła ze nie wiedziala ze mam przyjsc i przez 15 minut domagałam sie swojej kasy wreszcie zadzwonila do szefowej i wydala mi dużo mniej niz powinna

oczywiscie odzyskalam całosc ale zostałam oskarżona o kradzież piwa którego rzekomo brakowało,wiedzie co to smutne ze człowiek sie stara,cieszy sie jak gwizdek z pracy,jest prze uczciwy,i pracowity,i na koniec jest potraktowany jak jakies ścierwo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kupic dyktafon, nagrywac oszustow... i do sadu...
szybko by sie nauczyli gdyby ludzie troche sie wzieli za to...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

ŁATWO SIĘ PISZE PANI BASIU NA FORUM , PIENIĄDZE DOSTAŁA PANI PRZED CZASEM WYPŁATY SĄ U NAS 15-GO A PANI DZWONIŁA 5-GO WYPŁACONO PANI WYNAGRODZENIE WCZEŚNIEJ, A UMOWY NIE PRZEDŁUŻYLIŚMY PONIEWAŻ NOTORYCZNIE GINĄŁ TOWAR ZE SKLEPU, PAMIĘTAJCIE , ŻE MEDAL MA ZAWSZE DWIE STRONY WŁAŚCICIELKA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

a złoty medal zawsze dostaje u pracodawca :))

ciekaw jestem, czy złapała pani kogoś za rękę... jak nie, to proszę bezpodstawnie nie oskarżać, bo może się to nieładnie skończyć... Akurat my pracownicy wiemy, że medal ma dwie strony i to obie zwrócone w stronę właściciela... szkoda tylko, że kant zostaje dla pracownika. Proszę pamiętać, że czasem i medal i moneta staje na swoim kancie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...