uwierzyc w siebie!!!

do dzisiaj nie wiem co mnie do tego skonilo ale wypisalam nazwiska kilku ososb ktore to zawsze gorowaly nade mna. Znalam je bardzo dobrez tak wiec mialam pole do popisu zeby zastanowic sie nad tym wszytskim i zadac sobie pytanie : dlaczwego tak???. nastepnie zastanwialam sie pod jakim wzgledem mnei przezwyzszaja.Nie sa inteligentniejsi, nie sa lepiej wyksztalceni. ani uczciwsi. Po godzinnym namysle doszlam do wniosku ze w niczym im nie ustepowalam. I wtedy padla odpowiedz na moje pytanei, jak grom z jasnego nieba..otoz ludzie ci byli mniej ostrozni w tym co robili. Uswiadomilam sobie ze sama sobie szkodzilam zachowujac sie ostroznie. Nie wykazywalam inicjatywy gdyz zawsze brakowalo mi wiary w siebie, a poniwaz sama nei wierzylam w siebie inni we mnie tez nie wiezryli....
wniosek z tego taki ...sami sobie zadajcie to pytanie, ja zadalam i dostalam na nie odpowiedz..Analizujac wszytskie nasz poczynania,nasz stosunek do samych siebie mozemy latwo na nie odpowiedzoec..

ppozdrowienia dla wszytskich ktorzy odwaza sie to zrobic!!!!
Iwonka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: uwierzyc w siebie!!!

O oże! Ten tekst moglabym napisać ja. Moglabym, ale nie starczyloby mi odwagi ...

Re: uwierzyc w siebie!!!

mozna zrobic wiele rzeczy tylko wlasnie brakuje nam odwagi,,,analizujac nasze jeszcze krotkie zycia mozna powiedziec ze wiele stracilismy..moze zbyt wiele...papa

Inne tematy z forum

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

Ładna kobieta z męskimi genitaliami (15 odpowiedzi)

Czy jest szansa poznać taką kobietę? Bo taka kobieta jest idealna dla biseksualisty. Bo można...

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...