wakacje na kaszubach poleci ktos fajne miejsce?

czesc. zna ktos fajne miejsce na kaszubach na spedzenie czynnie fajnie czasu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wakacje na kaszubach poleci ktos fajne miejsce?

Polecam Ośrodek Adler w Zgorzałem nad pięknym jez.Raduńskim!!!! Tam jest poprostu przepięknie a warunki ok !!!Wogóle jeśli Kaszuby to okolice jez.Raduńskiego !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

o, tak- tam jest super :) ja także polecam to miejsce

Polecam Półwysep Lipa i ośrodek na nim. Duża oferta wypoczynkowa, pyszne i urozmaicone jedzenie (można wykupić), fajne domki, przyczepy i pole namiotowe. W tym roku też jedziemy :-))) http://www.polwyseplipa.pl/

Półwysep Lipa był fajnym ośrodkiem jakieś 10 lat temu. Obecnie bardzo dużo się zmieniło. Mimo tego iż właściciel dużo inwestuje w wymianę domków i nie tylko, co mu się chwali jest nastawiony tylko i wyłącznie na kasę i nic więcej. Pełno ludzi, domki z góry zarezerwowane na rok więc z tygodnia na tydzień ciężko coś dostać wolnego, a jak się już dostanie to nie koniecznie spełnia to nasze oczekiwania. Na półwyspie da się wytrzymać w tygodniu, a weekendy kojarzą się tylko ze spędem młodych ludzi którzy zapychają każdy wolny skrawek wolnego miejsca namiotami. Przy czym nie muszę wspominać że wtedy wiąże się to z nieprzespanymi nocami i wieczna imprezą. Zamiast zielonej trawki i spokoju potykamy się o przyczepy kepmingowe których jest mnóstwo i podobnie jak namioty zajmują każdy wolny skrawek wolnej przestrzeni. Tak więc jeżeli planujecie spokojny wypad na łonie natury to po prostu odradzam. Tak jak wspominała wcześniej w Lipie było fajnie 10 lat temu a teraz stało się komercją i tyle. Uważam że obecnie jest wiele fajniejszych i spokojniejszych miejsc.

Część ośrodka z namiotami i przyczepami kempingowymi jest odzielona od części z domkami. Byliśmy (w domku holenderskim) w tamtym roku z małymi dziećmi i żadnych imprez i nieprzespanych nocy nie było. Domki (od strony przystani) są tak ustawione, że nikt sobie nie przeszkadza. W tym roku mamy ten sam domek :-) Wszystko zależy od tego co chce się robić i czego się oczekuje.

Polecam Borsk i Wiele, duzo tam jezior i rzek .

polecam http://www.zalakowo.pvr.pl agroturystyka choszczogród

Kręgi, miniaqtury w sztryszej budzie, przewrócony dom, najdłuższa deska na świecie, wiele fajnych jeziorek

A ja polecam Ostrzyce, mają niewątpliwie kilka zalet. Widokowo wyjątkowo atrakcyjne, duże jezioro z wysepkami, na drugim brzegu wielki piękny las. Jak na Kaszuby to sporo infrastruktury - kilka wypożyczalni sprzętu wodnego, kwatery w różnych cenach, sporo barów, kilka miejsc do kąpieli. Osobiście polecam Pensjonat "U Stolema" choć w tym sezonie troszkę podrożał, w restauracji na dole niezłe jedzenie. Poza tym Ostrzyce są niezłym miejscem wypadowym niedaleko do Chmielna, Gołubia, Szymbarku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuje serdecznie:) jesli ktos jeszcze moze cos polecic to poprosze:)

Polecam Skoczkowo nad pięknym jeziorem Jelenie http://www.kaszuby-wczasy.pl/lokalizacja.htm

Wichrowe Wzgórze w Chmielnie! Niesamowite miejsce i warunki :))) Udogodnienia dla dzieci, ale również dla rodziców, którzy chcą troszkę odsapnąć ;)

http://wichrowe.info/

Tak jak ktos wyżej napisał polecam ostrzyce, piekna okolica a pensjonat u Stolema

http://domkikaszuby.pl/

A ja polecam Mądrzechowo. Byłam. jest ok

Pensjonat Mięta i Woda we Wdzydzach Tucholskich. Blisko jezioro, las, można pływać, spacerować, jeździć na rowerze, kajak niedaleko wypożyczyć...:) Sam pensjonat piękny i niesamowity ogród z miętowym źródełkiem :)

Potwierdzam. Bardzo fajne miejsce

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

jak schudnąć... :( (190 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Sex po 40 (48 odpowiedzi)

Mam problem od pewnego czasu kochając się z moim mężem zauważyłam że w trakcie mu "opada " nie...