wakacje

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
czy ma ktoś fajne sprawdzone pensjonaty , domki , miejsca gdzie można spędzić urlop z 4 letnią córką ? Żeby było fajnie ,niedrogo , z atrakcjami dla dzieci .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wakacje

polecam Augustów. Nad 3 jeziorami (w zasadzie 4 ale jedno trochę oddalone) Atrakcje dla dzieci są przez cały sezon, można znależć niedorogo fajny pensjonat, jesli chcesz to podam ci namiary :)
ukonczylo@wp.pl

Mogę polecić Ci ośrodek rekreacyjny Promenadę nad Zalewem Zegrzyńskim (województwo mazowieckie).
Idealnie nadaje się na wypoczynek z dziećmi. Córcia na pewno by się nie nudziła ;) Jest tam dmuchany zamek, koniki, plac zabaw, a na polanie piknikowej można urządzić rodzinne spotkanie.
Wypoczywamy tam z rodzinką i dzieciaczkami na weekendy. Można wynająć noclegi w dobrych cenach.

dzięki :) warte przemyślenia :) a poza tym ośrodkiem , masz jakieś namiary na inne noclegi ?

dla kogoś kto mieszka w stolicy to jest fajny pomysł, ale chyba nie dla kogoś z Trójmiasta:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zajazd Baryła w Zdunowicach - nie wiem, czy niedrogo, ale z atrakcjami. Można też wynająć jakiś domek nad jeziorem w okolicy, a do Zdunowic na atrakcje dojeżdżać :)

byłem w tej okolicy 2 lata temu :) ale dziekuję :)

Inne tematy z forum

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...