wakacje

Temat dostępny też na forum: Społeczność
wakacje
Witam

Przeglądając ogłoszenia na tym portalu dochodze do niowsku, że większośc z nich jest dość szablonowych, dl atego też postanowiłem włożyc nieco serca i wysiłku w moje wypociny ;D

Nie wiem czy jest sens rozpisywac się tutaj niewiadomo ile o swoich zaletach i wadach, w końcu "papier wszystko przyjmie" a potem może okazac się zupełnie inaczej :P. No ale, niech będzie, że ja też wpisze się w trend opisywania cech swojego charakteru. Można powiedzieć, że jestem nieco starej daty- bardzo cenie i szanuje tradycyjne wartości jak rodzina, szczerość, pewnego rodzaju takt wobec kobiet itd, tak drogie Panie wiem, że niby jesteście wyzwolone, ale tak naprawde każda z Was lubi być przepuszczana w drzwiach, całowana po rękach , obsypywana kwiatami itd ;), nie jestem jednak jakimś religijnym talibem konserwatywnym konserwatystą itd ;). Z pewnością jestem wesoły, często się śmieje, jestem lojalny wobec bliskich mi osób. A o wadach potencjalna kandydatka przekona się sama :D

Co do wyglądu wysoki dbający o siebie blondyn, to chyba na początek wystarczy o gustach przecież się nie dyskutuje :P

Czas na najważniejszą część ogłoszenia :D. Kogo szukam- a więc plan jest bardzo prosty i jednocześnie skomplikowany. Planuje wyjazd na długi sierpniowy wekend ( nie wiemy jeszcze gdzie) najlepszy przyjaciel jedzie z dziewczyną, podobno trójkąty nie działają, więc postanowiłem również znaleźć jakąs sympatyczną towarzyszkę ;). Czasu jest jeszcze sporo, istnieje więc szansa , iż ten sprytny plan się powiedzie :). Wiadomo, najpeirw musielibyśmy się spotkac kilka/kilkanaście razy, żeby określić czy dobrze czujemy sie w swoim towarzystwie, ponieważ chciałbym nawiązać trwalszą relację, nie tylko na 1 wekend. Od razu uprzedzam, iż ogłoszenie nie ma jakiegokolwiek podtekstu seksualnego!! :)

Co do moich wymagań odnośnie niewiasty to dla mnie najważniejsze jest aby najsexowniejszą częścią Twojego ciała był.... MÓZG :). Reszta jest mniej istotna, każdy z nas jest przecież wyjątkowy :)

Jeśli udało Ci się dotrwac do końca, i nie zasnąc serdecznie gratuluje i zapraszam do korespondencji :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój seksowny mózg podpowiada mi, że zapomniałeś Blondasie (nieokreślonego wieku) określić, ile wiosen winna liczyć niewiasta niewinna, której poszukujesz. Pozdrawiam, Blondynka ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wakacje

Napisz natalia.k.1995@o2.pl (nie jest to mój rok urodzenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

odp

Blondas informuje że ma 25 lat więc raczej przydałby się zbliżony wiek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odp

@Wiadomo, najpeirw musielibyśmy się spotkac kilka/kilkanaście razy, żeby określić czy dobrze czujemy sie w swoim towarzystwie, ponieważ chciałbym nawiązać trwalszą relację, nie tylko na 1 wekend. Od razu uprzedzam, iż ogłoszenie nie ma jakiegokolwiek podtekstu seksualnego!! :)

Nie. W ogóle nie ma takiego podteksu ... w krótkoterminowym kontekście. Po co w ogóle takie rzeczy pisać w ogłoszeniu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0