wariatka w srebrnym suzuki

Dziaja rano w Baninie bylo ok - 10 C, jechałam obok szkoły i koscioła jakies 50 km/h (teren zabudowany). W Rębiechowie zauwazyłam w lusterku srebrne terenowe Suzuki ( normalnie bestia Porsche Cayenne wysiada :)) wariatka wjechała mi na zderzak i trąbi. Zaraz skrecać miałam w kierunku Barniewic więc dlaczego przyspieszac skoro jest slisko. Okazało sie ,że ta " KULTURALNA PANI " tez skręca do Barniewic i na waskiej drodze próbuje mnie wyprzedzić, ( nawet na mostku ) jak mozna zjechać takiej osobie skoro brak jest pobocza, wszędzie lód i do tego dzieci chodzą na przystanek autobusowy. Wreszcie ta Pani wyprzedziła mnie pokazując mi Fucka.
Jeżdżę ponad 15 lat bezwypadkowo i powiem Wam ,że takiego świra nie widziałam, jechała ponad 80 km/H po oblodzonej drodze. Gratuluję bezmyślności i chamstwa. Ktos taki w razie poślizgu zrobi krzywdę sobie oraz innym uzytkownikom drogi.
A tego palca to powinna sobie Pani wsadzić w nos! I gwarantuję Pani ,że jak sie spotkamy w Baninie to zapiszę numery rejestracyjne i zgłoszę na Policję .
Pracowałam w odziale ratunkowym i widziałam ofiary wypadków, ktorym trzeba udzielać pomocy , którzy zostają inwalidami przez takich ludzi jak Pani.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wariatka w srebrnym suzuki

niestety też często spotykam na drodze takie kulturalne osoby. Dodam, że codziennie jeżdzę przez Budowlanych gdzie czasem dzieją sie sceny dantejskie...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

co to za suzuki ? - warto wiedzieć!
Poza tym w Rębiechowie to samo - gówniarz w starym audi i lala w firmowej Insignii - brak słów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak czy siak jeśli się ta pseudo wariatka się nie opamięta to się jej skończy taka jazda, prędzej czy później będzie mieć wypadek i oby się nikomu nic nie stało.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a w jakim wieku ta pani i czy na pewno bylo to srebrne a nie zlotawe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

srebrne terenowe suzuki Grand Vitara ze srebrnym schowkiem na koło , kobieta ma blond włosy.
Tyle zauważyłam. Gdyby dziecko lub dorosły przechodzilł przez jezdnię nie ma szans uciec .
Przy - 11 C droga hamowania sie wydłuża i poslizg gotowy. Juz widziałam jak kiedys kobieta wjechała nszemu księdzu w plot BO WYDAWAŁO JEJ SIĘ ,że zmarznięty asfalt lub lód na drodze to pikuś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mysle ze widzialem ja dzis na Ksiezycowej, mloda dupa wiec moze dlatego taka "wyszczekana" w gestach i siano w glowie!
inna sprawa ze wpakowala sie w zaspe sniegu, a wygladalo na to ze zapitalala i ja wynioslo na pobocze,
a co do paluszka to kazdemu kto go pokazuje mialbym go ochote wsadzic w d*****! to taki prostacki gest!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Należy się zatrzymac, podejśc do samochodu, wyciągnąc taką za chabety i pogrozic. Na drugi raz już taka "pewna siebie" nie będzie. Chamstwo niestety trzeba chamstwem, bo najgorsze jest to, że taka z wypadku zawsze wyjdzie cało (złego nigdy nie bierze) a za to może ucierpiec osoba całkowicie niewinna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

fotowoltaika (184 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Zbieramy podpisy w Sprawie Referendum o odłączenie się Banina od Gminy Żukowo (54 odpowiedzi)

Jak myślicie który Bar lub Sklep w Baninie jest chętny do wyłożenia takiej listy?

Nowy proboszcz (11 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...