warzywniak

Ucieszyłam się że w Bojanie będzie warzywniak z prawdziwego zdarzenia ale z tymi cenami i asortymentem to długo nie pociągnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: warzywniak

Co za bzdury gadasz, ma dużo taniej i świeższy niż w pozostałych sklepach, jestem zadowolona .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tak się składa szczęśliwie, za w dniu dzisiejszym pierwszy raz zrobiłem zakupy. Bardzo dobry towar w bardzo atrakcyjnych cenach, tym sposobem zostałem stałym klientem. Musze podkreślić bardzo mila obsługa.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

A gdzie ten warzywniak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koło sklepu komputerowego a pomiedzy nauka angielskiego na ul.Wybickiego!!! Złóty budynek przy głownej drodze,pomiedzy ilona a groszkiem, jak dla mnie ceny nizsze niz w sklepach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Warzywniak jest super!!! dobry, świeży towar,bardzo miła obsługa!!! Polecam !!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

To zależy co uważasz za miłą obsługę. Osobiście zgadzam się z pierwszą wypowiedzią. Za kawę 250 g. dałam 12 zł a u Iwony było 500g. za 17 zł. Towar jest rzeczywiście świeży ale drogi. I wybór tez nie jest za duży. Jak na warzywniak. Swoją drogą najtańsze mandarynki kupiłam w Koleczkowie koło poczty. Orzechy tez mają tańsze i smaczne
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

jestem stałym klientem i jestem zadowolona są niskie ceny i obsługa bardzo miła i towar zawsze świeży .POLECAM!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

chyba sama siebie reklamujesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jestem klientką od początku kiedy warzywniak się otworzył. Ceny są niższe niż w pozostałych sklepach, ostatnio kupiłam cukinię za 8,60 a w innym sklepie była po 13,60. Banany jeżeli mają małe kropki są już przeceniane, w innych sklepach sprzedawane w normalnych cenach. Jestem zadowolona i napewno będę tam kupować. Zawsze znajdą się mniej życzliwi i bardziej złośliwi, którzy będą krytykować, ale w tym przypadku ceny są naprawdę atrakcyjne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Równanie i utwardzanie dróg (10 odpowiedzi)

Dziękuję bardzo zarządcy drogi Na Dambnik za wyrównanie i "utwardzenie" jej piaskiem z plaży. Po...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (7 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...