wiatry

Czy ktoś mógłby polecić sprawdzony środek na uciążliwe wiatry? Zaznaczam że nie jest to kwestia diety i proszę powstrzymać się od złośliwych komentarzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wiatry

Takie mocne wzdęcia mogą świadczyć o słabo działającej wątrobie lub lekkiej dysfunkcji woreczka żółciowego.
Polecam tabletki typu hepatil, verdin itp. powinny pomóc :)
Efekt widać po 2 dniach stosowania wedle ulotki - raczej górne dawki przyjąć bo leki są ziołowe, ale nie należy ich całkowicie odstawiać bo objawy po 2 -3 dniach wracają, można tylko zmniejszyć dawkę.

"Czy ktoś mógłby polecić sprawdzony środek na uciążliwe wiatry?"

Polecam często wietrzyć mieszkanie i jak najwięcej czasu spędzać na balkonie.

Jeśli to halny... nie ma rady, tylko lekarz lub farmaceuta pomoże.

W końcu jesteśmy nad morzem - tutaj zawsze wieje aż d.pę urywa

Nie przejmuj się kaśliwymi uwagami spamerów ;)

Spróbuj może pić dużo activii bo to reguluje metabolizm i gospodarkę jelitową
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

prosty,naturalny sposób- KMINEK:)

proponuje wsadzic sobie korek w d....pe ;) na[ewno pomoze :D

niektórym powinni zabronic wchodzic na forum i odciac internet ;/
kretyni.

Jak napisali poprzednicy prawdopodobnie zaczyna coś szwankować ( wątroba, trzustka, woreczek albo wszystko po trochu) Byłem w takiej samej sytuacji - pierdziałem nawet po wodzie gazowanej. Ciężko było wytrzymać bez puszczenia bąka nawet 15 minut. Szczególnie było to uciążliwe gdy się pracowało z ludźmi lub u ludzi.W tej chwili nie mam takiego wielkiego problemu ( został taki malutki). Od pewnego czasu używam urządzenia Ceragem i robię sobie zabiegi specjalistyczne na brzuch. miałem reakcję oczyszczania się trzustki w postaci białej kupy ( całkiem biała !!!!), a potem oczyszczała mi się wątroba i kupa była czarna. Teraz wszystko powoli wraca do normy, gazy są normalne, a nie jak z szamba, nie rozsadzają mi już jelit i nie męczy mnie zgaga po byle czym. Zaczynam normalnie funkcjonować

daj spokoj juz z tym reklamowaniem kolejnego badziewia zeby tylko kase od ludzi mogli wyciagac - takkkkkk jasne ten ceragem to panaceum na wszelkie dolegliwosci , cudowny srodek ! zenada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po pierwsze nie do Ciebie pisałem i Tobie chciałem pomóc. Po drugie gadanie głupot o czymś o czym nie ma się zielonego pojęcia staje się powoli narodowym sportem. Natomiast jeśli liczysz na NFZ (narodową fikcję zdrowia) to się któregoś razu nie doliczysz. Selekcja naturalna ( czy oby ktoś jej nie pomaga?) tak i tak działa na pewno dopadnie jako pierwszych głupich i chorych. Ja mam taką dewizę : Umiesz liczyć - licz na siebie.

http://www.ceragem.radom.pl/dla-klientow/opinie-klientow http://tojanarkoman.blogspot.com/2010/09/latami-szukaem-czegos-co-pomogoby-mi.html
dodatkowo do poczytania dla niedowiarków i wszystkowiedzących, szczególnie polecam ten drugi

Wiatry sa po słodyczach i tyle.

polecam picie miąższu z aloesu, znakomicie oczyszcza jelita ze wszystkich złogów. według mnie potrzebne by ci było totalne oczyszczenie organizmu.

swoja droga ktos zaklada watek o pierdach i wymaga powagi, biednu zawsze w oczy wieje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (17 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (6 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...

Jaki żel intymny polecicie? (4 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki najlepszy żel intymny polecicie? Polecajcie tutaj zarowno żele poprawiające...