wieczny problem z bramami wjazdowymi

Jak nie działały od samego początku tak nie działaja bramy wjazdowe na ul.Lubczykowej...city house ma naprwadę duuuuuuużo ważniejsze rzeczy na głowie czyli budowanie nowych domków a wieczne problemy z tymi co już są i pieniądze mają w kieszeni!!!!!to jest po prostu beszczelne!!!a ruch coraz większy i wściec się można na wiecznie łażących domokrążców i wyłudzaczy!!!TO MA BYĆ BEZPIECZNE OSIEDLE??????wstydźcie się!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wieczny problem z bramami wjazdowymi

Problem z bramami jest też problemem mieszkańców, którzy nie szanując swojej prywatnej własności dopuszczają do swobodnego przejazdu wszystkich pojazdów nie próbując nawet zamykać bramy ręcznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

City House uważam ze jednego z lepszych deweloperów. Nie miałem z nimi żadnych problemów. Wszystkie usterki jakie do nich zgłaszałem były usuwane następnego dnia. Co do bramy, to nie uważam tego za jakieś straszne zaniedbanie. Ruch w cale nie jest duży na naszej uliczce, a najwięcej z niej korzystają chyba ci, co najgłośniej o tej bramie krzyczą! Poza tym, niech ktoś mi powie, jak miałby być(będzie) rozliczana energia elektryczna używana do obsługi tej bramy? Ja do wspólnoty żadnej nie należę, w umowie nie ma nic o bramie i tak na prawdę w cale jej nie pragnę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Powyższy wpis dokonany jest przez dewelopera w celu podniesienia statystyk. Portal trojmiasto.pl usuwa komantarze, które bolą city house. Zamieściłem kiedyś komentaż, który został po trzech dniach usunięty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panie kwitko..i to nie miesjce na reklame
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do tego dochodzi problem nieusuwania usterek w gwarancyjnych w oddanych nieruchomościach. Ostatniej zimy na prawie każdym balkonie mieszkań Brzozowego parku zaczęły odpadać kafelki(spadały do ogrodu gdzie bawią się dzieci). Nie świadczy to dobrze o jakości wykonywanych prac, a do tego do dnia dzisiejszego usterki zgłoszone CH nie zostały naprawione ! A jest koniec lata! Żenada...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0