winietki - jak zrobić

Cześć,

Będę sama przygotowywała winietki na wesele. Czy macie może plik w formacie word ze wzorem jakiś winietek? Szczególnie zależy mi na wymiarach aby po wydrukowaniu można było wyciąć i złożyć.
Bedę wdzięczna za pomoc!
I jeszcze jedno pytanie. Postanowiłam wykonać winietki samodzielnie bo częśc gości nie potwierdziła z kim przyjdzie. Koledzy mojego Narzeczonego powiedzieli, ze bedą z dziewczynami ale jeszcze sami nie wiedzą z kim. Dlatego nie zamawiam winietek bo nie wiedziałabym co wpisać na niektórych. Czy macie podobne problemy? Jak je rozwiązujecie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: winietki - jak zrobić

Witam serdecznie. Czy mogłabym prosić o przesłanie szablonów winietek. Byłabym bardzo wdzięczna. Podaje mój adres: beaaataa0@poczta.onet.pl

Pozdrawiam i z góry dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Studio florystyczno - dekoratorskie La Paola wykonuje winietki oraz tablice rozmieszczenia gości. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty.

LA PAOLA http://www.lapaola.pl 58 778 30 60

Oto kilka zdjęć tablicy rozmieszczenia gości - cena 120 zł

image

image

image

Studio florystyczno - dekoratorskie LA PAOLA http://www.lapaola.pl 58 778 30 60 lapaola@interia.pl

Witam czy również mogłabym otrzymać wzór winietek sokolka@poczta.fm . Wielkie dzięki

poprosze tez taki szblon mara505@wp.pl

jesli wiesz gdzie jest Osowa i Selgros to obok jest RENK - Pomorskie Centrum Hutowe i tam można kupić dosławnie wszystko!!! Począwszy od małych kokardek, różyczek, kwiatków, perełek, kieliszków weselnych, poduszeczek pod obraczki, zaproszeń, dekoracje samochodów , no i przedewszytskim wielki wybór tiuli, organtyny, sztucznych i żywych kwiatów i świeczek . Ceny bardzo niskie gdyz jest to hurtownia. Jak jeszcze posiadasz działanośc t juz wogole licza taniej. POLECAM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam mogłabym prosić szablon na winietki sa mi potrzebe na sobote nowickaania@poczta.onet.pl pilenie :)

sciagnijcie stad, umiesilam plik, ktory otrzymalam

http://rapidshare.com/files/393327354/Winietki.zip

wysylalam kilkunastu osobom, ale wzrucilismy ten plik, ktory otrzymalam wczesniej od Kasi. mozna go gratisowo sciagnac z tego serwera

a ja tez poprosie:), pozdrawiam

mogłabym też prosić na agniesiak@hotmail.com

Bardzo porszę o przesłanie wzorów na maila jaga7718@wp.pl

Cześć :) Bardzo porszę o przesłanie wzorów winietek na maila margie7@onet.eu :) Z góry dziękuje Wam bardzo :) ze stronki niestety nie potrafię ściągnąć :(

Ja również proszę Was dziewczyny o przesłanie szablonu na winietki. Dziękuje serdecznie. Mój E-mail: aaaniah@o2pl

ja nie potrafię ściągnąc z tej strony baardzo proszę o wysłanie na maila.. misiu3510@wp.pl

jEJA , JA TEZ BYM BARDZO PROSILA O TE WININETKI.... MOJA DRES TO KASICA18@WP.PL Z GORY SERDECZNIE DZIEKUJE :)

jak wyżej :

wysylalam kilkunastu osobom, ale wzrucilismy ten plik, ktory otrzymalam wczesniej od Kasi. mozna go gratisowo sciagnac z tego serwera

również poproszę ania100pa@wp.pl

Czy ja równiez mogłabym prosić o przesłanie szablonu na winietki? Z góry dziękuję za pomoc. e-mail: agata_rekiewicz@wp.pl

jak wyżej :

ja również proszę na monjew@wp.pl dziękuję

jeszcze raz podaje maila kasiazielona22@tlen.pl

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...