winny rząd

ja pracowalem w carrefpur na rogalińskiej. dziwne jest kierownictwo w tym carrefour dziwne maja tam pomysły.traktuja ludzi jak tania sile robocza i powiem szczerze kliet to wielka trzoda pija kradna jedza w tym sklepie jak by byli u siebie.naprawde ale to naprawde trzeba mieć ciepliwosci do ludzi.ludzie nie maja wogole szacunku dla kasjerów i kasjerek.poszukalem sobie nowej pracy za wieksze pieniadze i jest si.jak narazie.pozdrawiam załoge carrefour. TO WINA RZADU NASZEGO POLSKIEGO ZE POZWALA NA TAKIE COS WE WSZYSTKICH FIRMACH. POWYMYSLALI UMOWY PO CO TO KOMU JEDNA UMOWA POWINNA BYĆ I STAWKA GODZINNA I TYLE ATAK TO MAMY Z OSZUKIWANIEM LUDZI I NIE DOCENIANIE PRACOWNIKÓW
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: winny rząd

załóż swój sklep, bądź dobry, wyrozumiały, plac po 3 tys. za stanie na kasie, kto Ci broni chłopie???za pól roku inny post napiszesz gwarantuje Ci

Re: winny rząd

A to wszystko winni są nie my , społeczeństwo , które tworzy całość tego narodu ,tylko ta nieszczęsna "komuna" ...

Inne tematy z forum

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...