witam

witam
Witam mam 29 lat i wychowuje 3 dzieci (7 latniego synka 5 letnia córeczke i rocznego maluszka) Pisze z prosba o jakakolwiek pomoc finansowa.Sama wychowyje swoje pociechy lecz alimenty i pomoc opieki nie starcza w mieszkaniu mam wszystko na prąd i poprostu chciałabym zapłacic rachunek w wysokosci 570 zł. Kazde grosze jakie dorabiam przeznaczam by dzieciom nie brakowało niczego.Gdzie i tak musiałam odmówic synkowi wycieczki ze szkoły 3-dniowej gdzie wiem ze bardzo sie smuci.Jesli znajda sie jakies osoby chcace pomóc podaje numer konta poniewaz nie posiadam internetu ani zadnego komputera korzystam obecnie od znajomej. 50102055581111178593200030.Jesli chodzi o kontakt ze mna to prosze dodac komentarze znajoma mi przekaze i sama sie odezwe.Z góry dziekuje Wioletta

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile kosztuje taka wycieczka? Nie wiem, czy mogłabym pomóc, czy chłopiec może jeszcze na nią jechać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

:

300 zł na 3 dni do Zakopanego

....

Tak,ja juz sie rozpedzilam i wplace tej naciagaczce kase na podane konto...!!! Naciaga Pani tylko naiwnych ludzi,zeby wplacali kase,wstyd!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

ta,nastepna samotna z 3rojka dzieci,na to wychodzi ze tylko nie jestescie samotne,przy plodzeniu tych dzieci:))czy sa jeszcze w trojmiescie pelne rodziny??:).A oczekuje komentarzy od zdesperowanych i samotnych kobiet:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

JA MAM 3 DZIECI I MĘŻA :) WIEC ODPOWIADAM NA TWOJE PYTANIE= SĄ PEŁNE RODZINY! (a dopowiem ze nawet w pelnej rodzinie bywaja gorsze dni i gdyby nie duma i wstyd to tez by prosili o pomoc :) )

Jak samotna może sobie zrobić 3 dzieci? Jak?
Pewnie ma pryzjaciela..

jdhsj

Dla waszej informacji nie byłam samotna przez wiele lat od 8 roku jestem samotna matka dziwne macie te komentarze mozesz se facet podjechac i sprawdzic jak tak Ci bardzo zalezy

Inne tematy z forum

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...