włamania .... plaga na dąbrowie

Temat dostępny też na forum: Kryminalne Trójmiasto
plagą na naszej dzielnicy są włamania do domków jednorodzinnych, padłam ofiarą od policji dowiedziałam się, że nagminnie okradane są domy, oczywiście nigdzie nie ma ostrzeżeń, praca policjantów jest opierzała a zwłaszcza techników kryminalnych, nie zadowoleni, że muszą wykonać swoje obowiązki, przyjechali po kilku godzinach. w między czasie zmieniła się ekipa o godz.19 mili nasze zdarzenie jako pierwsze na liście a przyjechali po 2 godzinach, zapewne kawka i pączki nie mogły poczekać!!!!

OSTRZEGAM PLAGA WŁAMAŃ
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: włamania .... plaga na dąbrowie

to trwa już od kilku ładnych lat- ani u nas ani u żadnego ze sąsiadów sprawcy nie wykryto.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

...no właśnie :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nic dziwnego, skoro w Gdyni właściwie już techników nie ma i przyjeżdżają z Sopotu lub Gdańska. Może byłaś/łeś pierwsza na liście w Gdyni, ale najpierw musieli załatwić zdarzenia ze swojego miasta?

Swoją drogą ciekawe gdzie miałyby być ostrzeżenia o tym, że ludzie włamują się innym ludziom do domów w celach kradzieży. Każdy o tym chyba wie i nie trzeba ostrzegać. Gdyby kradzieże nie istniały, nikt by nawet domów nie zamykał.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

mnie tez okradli w bieszkowicach

w Uk ludzie maja cos takiego jak CCTV, kamerki male, ukryte, system nagrywania takze ukryty, raczej wlamywacz sie nie zorientuje, a mozna cos na bazie tego wykminic. Ale lepiej miec 15 LCD-kow na pol pokoju i super kosiarke do trawy niz zadbac o bezpieczenstwo :0
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (4 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...