woda śmierdząca chlorem - Storczykowa

Temat dostępny też na forum: Karczemki
Dzisiaj rano odkręcając kran doznałam szoku, gdyż poczułam się jak na basenie z powodu silnego zapachu chloru, który wydobywa się z kranu.
Czy Wy również zauważyliście ten problem? Nie zauważyłam żadnego komunikatu od spółdzielni o planowanym przeprowadzaniu jakichś odkażeń etc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: woda śmierdząca chlorem - Storczykowa

U mnie na Irysowej było to samo - od dziś rana przeprowadzali płukanie wody i jest już lepiej

Tak - straszna była woda. Jestem alergikiem i całą mnie wysypało!!! Teraz z każdym dniem jest gorzej! To jest jakiś koszmar!!! Co oni z tą wodą robią?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam takie same objawy, gdyż również jestem alergiczką. Wprowadziłam się na osiedle dosyć niedawno i od miesiąca mam straszny problem z atopowym zapaleniem skóry, które przez wiele lat było nieaktywne. Już sama nie wiem czy to wina wody czy innych czynników.

Inne tematy z forum

Nowa Cegielnia (4 odpowiedzi)

Kameralny kompleks powstaje w Kokoszkach. Dzielnica ta od lat sukcesywnie rozwija się zachowując...

Sianowska Polana (6 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji umożliwia sprawne poruszanie się po całej aglomeracji trójmiejskiej, tym...

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...