wózek

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy ma ktoś na sprzedaż wózek spacerówkę dla chłopca bebe comfotr loola up lub Peg Perego, PLIKO Switch Compact?? Lub inny z przekładanym siedziskiem/rączką..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wózek

ja mam napisze prv

nadal szukam

mam coneco v 4 z przekładanym siedziskiem

sorki coneco v3
pozdrawiam

mogę prosić zdjęcia i cenę?

zapomniałam napisać,że fajnie byłoby aby spacerówka miała pałąk,podnóżek, duże skrętne pompowane koła i dużą budkę...tylko nie wiem czy takie w ogóle są :/

wysle wieczorem

jakbyście myśleli o nowym to polecam:

http://www.tato.pl/product-pol-11367-Deltim-NAVINGTON-SPACEROWKA-SCOONER-KOLOR-BLACK-SEA.html

ale ten deltim nie ma przekładanego siedziska

mam taka spacerówke
http://www.swiatwozkow.pl/coneco-v3-kolor-czerwony-1szt-p-2416.html

kolor czerwony

nie ma niestety :( niedopatrzyłam, że o tym pisałaś ...

Myśmy też szukali lekkiego wózka z przekładanym siedziskiem i niestety takiego idealnego nie ma :( - albo słabo się podbija (peg perego), albo beznadziejnie składa ( loola up - dwie części) albo tak terkocze że masz wrażenie że za chwilę się rozwali ... I zrezygnowaliśmy z tej funkcjonalności, jak się okazało córka bez problemu przestawiła się na drugą stronę ...

gosiaczek2006 koła są z czego i ile byś chciała? ja w sumie patrzyłam na te co wymieniłam ale nad Twoim się też zastanowię :)

ciascioo, polecam Mikrus Sprint. Nowy na gwarancji kupisz za 460 zł na allegro. Ma wszystko o czym piszesz. Tylko że to nie jest typowa leciutka spaceróweczka, jest dosyć cięzka (15kg). Ale prowadzi się rewelacyjnie, chodzi cichuteńko. Chociaż nie ma typowych amortyzatorów to bardzo dobrze radzi sobie na nierównościach, mknie jak strzała nawet po trawie ;)

http://allegro.pl/spacerowka-wielofunkcyjna-promocja-hit-2011r-i1594465169.html

szkoda,że taki ciężki :/ poza tym stelaż jak widzę duży..my teraz jeździmy xlanderem xa i chciałam coś mniejszego po złożeniu i lżejszczego

*lżejszego

zerknij na to http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/wozek-dzieciecy-hartan-racer-lozeczko-pietrus-ogl3733007.html

wózek

mam do sprzedania spacerówkę Chicco Enjoy Fun, proszę o kontakt na maila adulec@wp.pl

z tego co czytam to chicco nie ma przekładanego siedziska

ciascioo, jestem ciekawa co wybierzesz, bo miałam identyczne kryteria, hehe, ale nic nie udało mi się takiego znaleźć :(
bo z tego co się orientuję nie ma wózka takiego żeby: był lekki, miał duże pompowane skrętne koła, przekładane siedzisko i duża budkę :(

a ja jeszcze na dodatek chciałam żeby miał amortyzatory ale od tego mogłam odstąpić, bo czasami wózki bez amortyzatorów też są w miarę miękkie.

Chodziłam po różnych sklepach, oglądałam wózki na allegro godzinami i nic :( No a jeszcze wazna cena, tzn. żeby był w miarę tani. Chociaż jak byłam w Mama i ja to gościu pokazywał mi wózki za ponad 2000, które też moich kryteriów nie spełniały :(

bo to po prostu niemożliwe,,,, fizycznie się nie da czegoś takiego zrobić :P

może jakiś producent wysłucha nasze "modły" o wózek idealny i coś takiego zrobi ;) Miałby wyzwanie ;)

szkoda, że ten nie ma przekładanej spacerówki :(

http://allegro.pl/hit-spacerowka-yetti-amotryzatory-gratisy-mikrus-i1598430143.html

albo ten:

http://allegro.pl/q-babyactive-2011-spacerowka-baby-active-wys-0zl-i1592936365.html

tylko znów nie jest przekładany :(

o! A zobacz ten:

http://allegro.pl/wozek-ouatro-monza-100-zl-rowerek-gratis-manufa-i1601471919.html

wprawdzie koła piankowe ale amortyzowane

i jest dość wąski - mój ma o 4,5 cm szersze siedzisko, więc dziecku jest wygodniej ...

qbaby - taa jest lekki - tylko że wagi jakoś nie podają, bo tylko samej ramy ! a koła? one sporo ważą

drugi też- 13 kilo ... - tyle ważył mój pierwszy głęboki wózek - wnosić codziennie to bym tego nie chciała ...

Miałam kryterium max 10 kg i ani grama więcej ...

no to już nie wiem... jak do 10 kg no to chyba faktycznie nie da rady...

przyczep sobie do wózka balony z helem to może bedzie lżejszy, hehe ;)

zalezy do jakiej kwoty szukasz,mniej wiecej twoje kryteria spelni quinny zapp xtra,nowa wersaj zappa wlasnie z przekladanym i regulowanym siedziskiem,ale tu juz niestety cena samej spacerowki to ok 980/1000 zł

hehe - ja zmieniłam kryteria i zrezygnowałam z przekładanego siedziska ... i wózek sobie już znalazłam :)

można wiedzieć jaki?

A ten Zapp to ma tylko 3 kółka i w dodatku malutkie

dlatego napisałam ze mniej wiecej,ale ja go obstawialam z tym ze jak przesadzalam mala to na tego nowego trzeba bylo czekac do polowy maja wiec odposcilam i kupilam buzza i tez jest ok :)

navington scooner - tylko 9 kg i nie oszukują ... bo np wagi Jane Cross, Solo są zaniżone o min. 3 kg

i co? jak się sprawuje? jak na nierównościach?

jesli to bylo do mnie to buzz na nierównosciach daje rade,ale tylko ze zblokowanym przednim kolem, tylnie mimo izx pompowane to troche sztywne jak dla mnie, mala nie nazeka na wymiary siedziska mimo iz jest szeroka jak na swój wiek 9,5kg no i dla mnie minusem bazza w porownaniu z zappem jest ciezar,ale to tez da rade przezyc :)

dzięki dziewczyny za rady...wpadł mi w oko też wózek emaljunga spełnia większość moich kryteriów ale jest dość drogi :/

cisascio wysłałam wiadomosc

hop hop

ja mam emmaljunga scooter , jak dla nas super wózek..., mocny, stabilny, świetnie prowadzi się w lesie jak i na plaży w piasku doskonale sobie radzi...

A ja mam delti DOT, fakt,że nie ma przekładanego siedziska itp, jest to juz typowa parasolka, ale bardzo fajna:) Kółka są stosunkowo duże, budka też spora, pałąk dodatkowo z przepięciem od siedziska więc nie musze Małej zapinać w pasy bo się nie zsunie, ma sporo miejsca w środku, koszyczek tez nie za maly:)

Szczerze polecam:):):)