wpisowe - termin wpłacania

Witam:)

Mam taki problem... Otóż dopiero 14 października będę wiedział, czy pojadę na Harpagan, czy nie (w związku z przesunięciem terminu o tydzień Harpagan nasunął mi się na studia). Mimo tego moje zgłoszenie jest już wysłane... I teraz... Czy po 12 października mogę jeszcze wpłacać kasę przelewem (i dostać w ten sposób numer startowy wcześniej - nie będę musiał stać w gigantycznej kolejce w dniu rajdu:)), czy też jestem skazany na tą kolejkę i po prostu wylegitymowanie się dowodem wpłaty?

Z góry dzięki za pomoc:)
Bjarni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wpisowe - termin wpłacania

Bjarni napisał(a):

Oczywiście można przelewać wpisowe po 12.10.
Jeżeli wpłata zostanie zaksięgowana na koncie PKO Harpagan później niz 15.10, wtedy po prostu płacisz wyższe wpisowe (ale nadal możesz przesłać je przelewem).

Wiec jeśli sie sprężysz i wyślesz 15.10 rano (wcześnie) to kasa powinna dotrzeć tego samego dnia i możesz płacić i przelewem i niższe wpisowe.

Pozdr

Jankes napisał(a):

> Bjarni napisał(a):

> Wiec jeśli sie sprężysz i wyślesz 15.10 rano (wcześnie) to kasa
> powinna dotrzeć tego samego dnia i możesz płacić i przelewem i
> niższe wpisowe.

a jeśli jednak nie dotrze, to trzeba będzie stać w kolejce do "okienka" pt. "do wyjaśnienia" szykując pieniążki na dopłatę ;-)

wop napisał(a):

> a jeśli jednak nie dotrze, to trzeba będzie stać w kolejce do
> "okienka" pt. "do wyjaśnienia" szykując pieniążki na dopłatę
> ;-)

Tak właśnie :-)

To niby kolejka z ludzmi niezapisanymi jest dluzsza od tej z ludzmi, ktorzy sie juz zapisali? W Przodkowie wszystko robilem na ostatnia minute i z dzika satysfakcja minalem ogromna kolejke, w ktorej staly osoby, ktore juz prawie wszystko zalatwily we wczesniejszym terminie ;-))

Pozdrawiam,
Japco

P.S. Tym razem naiwnie zalatwilem juz wszystko, abym mial wieksza motywacje i aby mi do lba nie strzelilo wycofanie sie ;-)

fakt - w przodkowie to byly gigantyczne kolejki dla osob wczesniej zapisanych. a dla takich co nie wiedzieli do piatku rano czy pojda (czyt. dla mnie) to bez problemu :) bez jednej osoby nawet :)