Wróżka

Temat dostępny też na forum: Inne
dziewczyny znacie jakieś wróżki? okolice rumia - reda- gdynia...tylko sprawdzone :) pytam poważnie :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: wróżka

wiem,że było parę wątków o tej tematyce, ale chciałabym aktualne numery, opinie :) to dla mnei ważne...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

tel. 586645249, ale nie wiem gdzie to jest, tzn. byłam u niej jakieś 3 lata temu, jechałam kolejką z Gdańska do Gdyni a później trolejbusem.... brała 25 zl ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta wróżka przyjmuje na Pustkach ulica chyba Pawia. Byłam u niej ze dwa razy, u mnie to co mówiła zgadzało się.
Wiem, że dużo ludzi do niej chodzi i są zadowoleni.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

tez tam byłam pustki cisowskie, stary dom, ale mi sie nie sprawdzilo siostrze tez nie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

tez bylam u niej na Pustkach.eee lipa,mam za to taką u ktorej idzie wszystko teraz tak jak mowila i to na pewno nie sugeruję się tym co mowiła.....kolezanka tez była a to moja wspolniczka i wszystko sie zgadza a co dalej poczekamy....ale ona przyjmuje na moreniei bierze 100zl godzine gdzies wrozy z tarota i liczb.tel.602703230.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dobrze mówią o wróżce Wiesi z Gdyni, os. Moniuszki.
Byłam u niej raz i mimo, iż jestem do wróżek nastawiona raczej sceptycznie, to się nie zawiodłam.
Pani Wiesia, starsza ciepła osoba, ma dość spory ruch w interesie, zaś jeśli chodzi o odpłatność, to bierze 'co łaska'.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

O tej co pisze Kornelia również słyszałam, chyba Pani Zosia
Podobno super wróży, moje kumpele do niej chodzą, i niby się sprawdza :)

Ja byłam raz w życiu u wróżki gdzieś jak się jedzie w strone Tczewa, i o zgrozo wszystko mi się sprawdziło. Co prawda nie w takim czasie jak ona mówiła, ale w przeciągu 3 lat co do joty sprawdziło się :)

Kumpela która była ze mną, i też podeszła do tego sceptycznie, mowi, że również jej się wszystko sprawdziło, i tak jak mi trochę w dłuższym czasie niż mówiła ta wróżka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

olenka tutaj sobie poczytaj troche

http://forum.trojmiasto.pl/Wrozka-t120354,1,50.html

a tak na marginesie dziwie sie ludziom ktorzy uwazaja sie za wierzacych chodza do wrozek . Pismo sw. wyraznie zakazuje tych wszystkich praktyk ,wrecz ostrzega gdyz wszystkie owe przepowiednie od i wrozby od Boga nie pochodza

jest dosc sporo zreszta na ten temat to mozna poczytac
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ola. Sprawdzona z Gdyni 606 944 260.

a na morenie to pani Halinka.;-) a ja byłam z ciekawosci sobie kiedys i nie mieszam w to koscioła o nim mi lepiej nie wspominajcie hahaha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kornelia, zgadza sie P. Halinka :) Pokręciłam imiona :)

Wróżka Karolina z Gdyni, Polecam i uczęszczam do niej od 3 lat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

M Lady podasz namiary???

Monika, a ta o której Ty mówisz to sprawdzona??

te ich przepowiednie zgadzają się wam? Jutro obdzwonię i zobaczę kiedy będzie szansa się umówić :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja nie byłam ale moja szwagierka 2 razy i za kazdym razem się sprawdziło

Jesli chodzi o Rumie to ja chodzę do jednej w Janowie.Jest naprawde dobra.Wróży z kart klasycznych.Seans trwa godzinę.Pani Joanna.Przesympatyczna i młoda.
Jak ktoś chce nr.to nie ma problemu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy mogłabyś podać namiary? Szukam wróżki w Rumi...dosyć pilnie...ewentualnie mailowo: joabal1@wp.pl
Dziękuję z góry...

ooo z Rumi super!!! ja też poproszę o namiary i cenę....jeśli znasz :)

Olenka przepraszam, że dopiero teraz

http://wrozkakarolina.com/index.php

Wróżka z Rumi 503784073 Nie jest droga 40zł.seans trwa godzinę.
Ja jestem bardzo zadowolona.

Jesteście katoliczkami? Kościół zabrania korzystania z wróżek.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12

Kościół tez nie preferuje współżycia przed małżeńskiego, ale niewiele kobiet nosi wianek aż do dnia swojego ślubu...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

kościół wiele rzeczy zabrania i kto na to patrz??
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

tu byl temat o wrozkach a nie o kosciele nie w temacie ludzi zegnamy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

NO WŁAŚNIE !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to żebym się czepiał albo jakimś dewotą był... haha, jednak wśród was są zapewne praktykujące katoliczki i co?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Koleżanka pytala o wrozke a nie o to czy ktos jest katolikiem czy nie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

wykształcona i wierząca kobieta a do wróżek chce latać? wow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

tym bardziej II

dobra, wiem, robię odstępstwo od tematu,
wiem, nie o to było pytanie.
Sama latałam kiedyś po wróżkach...
do czasu, gdy trafiłam na artykuł.
Był kiedyś na głównej na onecie.
Proszę, przeczytajcie, co Wy na to?
http://www.katolik.pl/index1.php?st=artykuly&id=819
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

coś z linkiem nie wyszło...
http://www.katolik.pl/index1.php?st=artykuly&id=819
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja w to wierzę, zwłaszcza odnośnie uzależnienia w końcu raczej rzadko kończy się na jednej wizycie

A czytaliście w przedostatniej "Angorze" że znaki zodiaku są pomylone, brakuje znaku "Wężownik", powszechnie stosowane czasookresy znaków dawno są już nieaktualne itd.

Niezły syf. Wychodzi na to, że astrologia jest daleko w tyle za osiągnięciami astronomii.

http://portalwiedzy.onet.pl/4868,25297,1625562,1,czasopisma.html

Ciekawe czy wróżki nadal opowiadają bzdury?

a masz jakieś doświadczenia w tym temacie, że piszesz o bzdurach? po co się udzielasz w tym tonie, w tym wątku skoro zainteresowany nie jesteś. Są osoby, które do wróżek chodzą i to nie twój interes.

no chodza chodza a potem trafiaja do psychiatrow albo laduja na psychotropach lub dzieja sie z nimi rzeczy ktorych nie chcialabym doswiadczyc no ale umysly takich ludzi sa przeciez mocno ograniczone skoro niejako powierzaja swoj los komus kto nazywa sie : wrozka ;) ;)

no a wogole to ludzie inteligentni do wrozek niejako przyjaciolek diabla nie chodza ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

nierówno pod sufitem, to chyba ty masz, bo piszesz takie głupoty, że aż mnie śmiech ogarnia. przyjaciółki diabła- masakra!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

no wlasnie ukazuje sie tutaj twoj poziom ;) pewnie tez chadzasz do wrozek z taki tego wniosek ;) moze raczej do jakiegos lekarza od umyslu co ? :):):):):):):):):):):) albo sama ci przepowiem przyszlosc łaaaaaaaaaaaaaaaaaa czary maryyyyyyyyyyyyy widze jak twoj umysl sie coraz bardziej ogranicza ojj bedzie zle :D hahaha

i tu cie ułomku zaskoczę, bo nie chadzam ale nie twierdzę, że osoby które to robią są psychiczne. Od mojego poziomu i umysłu się odp...l, bo mnie nie znasz. Do lekarza to wybierz się ty, bo słabiutko z myśleniem u ciebie. Skąd się biorą tak ograniczone umysły? Ty pewnie z rodziny radia maryja co? To zapitalaj lepiej do kościoła pare zdrowasiek odmówic

nooo pewnie ze odmowie nawet caly rozaniec zeby zly duch cie jeszcze bardziej nie opetal ;);):):):):):):):):):):):):):):):):):) bo co do umyslu to juz chyba nie ma dla ciebie ratunku;):):)

Także się dziwię jak można łazić do jakieś wróżki. Ktoś ma za dużo pieniędzy albo za dużo czasu na bzdury.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobra, dobra... dla mnie bzdurą jest łażenie na mecz i oglądanie go w tv.
I nie spierajmy się o to, czy chodzące tam są zdrowe, czy nie.
Osobiście do wróżki wybierałam się zawsze, gdy miałam jakiś duży problem. Na życiowym rozdrożu poszukiwałam szybkiego rozwiązania, czy pewności, że podjęta przeze mnie decyzja będzie tą prawidłową.
W efekcie też się uzależniłam.
Dopiero po przeczytaniu artykułu, do którego wyżej linka wkleiłam zaprzestałam na poważnie chodzenia do wszelakich jasnowidzów, wróżek i innych szamanów.
Teraz, z perspektywy czasu wiem, że wszystko, co zostało mi powiedziane było umiejętnie ode mnie wcześniej wyciągnięte podczas niewinnej rozmowy, a i przyszłość była na tyle lakonicznie opowiadana, że wszystko można było podciągnąć, dlatego odnosiłam wrażenie, że się sprawdza. Wierzę, że Te, które do wróżki chodzą nie idą tam dla zabawy, a pewnie z problemem, na który oczekują rozwiązania. Rozumiem to, dlatego nie krytykuję.
Z mojej strony chciałabym tylko Wam powiedzieć, że cała przyszłość leży w Waszych rękach. I powtarzajcie sobie jak mantrę- szczęście sprzyja ryzykantom, pozytywnie nastawieni przyciągają szczęście.
To się sprawdza!

Kazdy robi ze swoim zyciem to co mu sie podoba,wiec co to kogo obchodzi co kto robi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

... bo są tacy, którym los innych nie jest obojętny?

kurcze słuchajcie po co ta dyskusja! ja chciałabym pójść tak z ciekawości, co one tam mówią, jak wygląda taka wizyta...ot tak sobie, dla picu! zobaczyć co mi powie... co nie znaczy, że mam zamiar się kierować tym co powie...ludzie - to czysta ciekawość!( tak, tak, wiem, wiem - ciekawość to pierwszy stopień do piekła). zawsze mnie ciekawiła taka wizyta więc nie widzę powodu, dla którego nei mogłabym pójść :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

pooglądaj sobie czasem te wróżki na tvn meteo i zobacz jakie bzdury tam opowiadają, zaspokoisz ciekawość i zaoszczędzisz kasę

jaka afera ....... bo ktos sie zapytał o wrozkę ja uwazam ,ze powinny się tu wypowiadac osoby ,ktore byly u tzw wrozki a nie ktore nie były i cos tam lamentuja o kosciele .....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mało kto wie, że chrześcijanie długo wierzyli w istnienie wielu wcieleń i w wróżbiarstwo .Dopiero w VI wieku cesarz Justynian usunął z Biblii fragmenty, które o tym mówiły, a na soborze konstantynopolitańskim drugim zakazano wiary i praktyk . Od tego momentu, ten, kto mimo wszystko myślał, że żyjemy więcej niż raz, stawał się heretykiem.

chciała bym nr do tej wróżki

Potrzebuje numer do wrozki Katarzyny Selke jak ktos ma niech wysle mi melia karolinakraska13@gmail.com.Z gory dziekuje

Witam potrzebuje numer do Katarzyny Selke jest to bardzo dobra wrózka.Mialam kiedys numer ale zgubilam jak by ktos mial to bardzo po prosze i z gory dziekuje.

hah wierzycie w te wróżki ? naprawdę ?? mojej znajomej wróżka kiedyś powiedziała: "czuję, że będziesz żyła aż do śmierci".

Prosze o namiar do wróżki Wiesi

Tak osoby, które chodzą do wróżek maja coś z głową. Normalny, zadowolony człowiek tam nie idzie,bo nie ma po co.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

I dają idiotce jeszcze zarabiać. Zobaczcie "Ezo TV" - to dopiero bzdury. Siedzi baba w studiu, klepie bzdety i jeszcze jej za to płacą.

Nie wiem czy widziałaś ten odcinek jak wróżka mówi : " to bardzo proste, proszę otworzyć trzecie oko" :))). Jeszcze jedno nowoczesne kobiety nie chodzą do wróżek tylko do doradców życiowych :). Z racji przyjaźni z jedną osobą w temacie wróżek jestem na bieżąco;)

Trzecie oko? Kakao? :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i powrócił "słynny" ponury którego tak niektórym kobietkom w wątkach brakowało :)

ja chodzę 2 razy w roku do WRÓŻKI KAROLINY- przyjmuje w Gdyni na ul. Śląskiej!

Nudzi ci się? :)

Haha dobre, mi tez sie wydaje, ze to z nudow.Ludzie nie maja na co kasy wydawac?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

bardzo proszę o kontakt do pani Wiesi ........też mam
problemy i chciałam się wybrać do sprawdzonej wróżki..Asia dziękuje

Asia podaj może gg albo maila wysle Ci telefon do Pani Wiesi

image

że też Wam nie szkoda pieniędzy na te bzdury...

Poza tym wróżenie to otwieranie drzwi złemu. Napytacie sobie biedy w życiu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

czy ja też mogę prosić o kontakt i namiary na tę panią Wiesię?? Sprawdził ją ktoś?

czesc . A znacie Marianne z Redy? jest świetna. Byłam. super

Czy mogę prosić o namiary na wróżkę Mariannę?

Moje drogie,

Wróżka Wiesia z Gdyni zmarła jakiś czas temu :(((((wielka strata, bo kobieta obdarzona była niezwykłym darem :(

W jakim sensie strata? Że nie oszukuje ludzi na kasę za wróżby z sufitu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a wiecie,że ja bym nie poszła do wróżki bo bym się bala, choć nie powiem kiedyś o tym myślałam:) Serio, jeżeli ktoś ma "dar" faktycznie to nie wiadomo skąd on pochodzi.A tak już abstrahując to jak się w jakimś kierunku podąża, konsekwentnie w życiu to się osiągnie to co się chce, a potem można powiedzieć,że wróżka wywróżyła:)
ja tam generalnie staram się uciekać od takich rzeczy bo kiedyś za dużo się w to bawiłam tzn, sama wgłębiałam się w tarota i inne takie ale wybieram normalność i tradycyjną metodę dochodzenia do tego czego pragniemy, takie myślenie życzeniowe też się sprawdza. Nie jestem zdewociała, nie biegam zbyt do kościoła ale nie raz po zwykłej modlitwie wszystko się uspokajało w moim życiu--przypadek? Oczywiście nikomu wróżek nie bronię róbcie co chcecie.

"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć." Paulo Cohelo Alhemik
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

A tak po polsku?

Słyszałam o wróżce z Pruszcza Gdańskiego, koleżanka bardzo ją chwaliła i jest jej "fanką", bo nie zmyśla i nie oszukuje, a rzetelnie wróży. Ja się na razie do niej nie wybieram, bo nie mam po co, tak mi się wydaje, ale kiedyś.....kto wie. Mam jej telefon: 570 375 343.Powodzenia.

Jak można rzetelnie wróżyć? Zdrowa jesteś?

tak samo jak mozna leczyc dlonmi :) nie mowie o homeopati, lecz o prawdziwej bioterapii, ktora znam od dziecka, rodzice kiedys dzwonili po pewna osobe i do dzis milo wspominam te jej cieple leczace raczki, we wrozki nie wierze, szybciej w szamanki jakies

Tarot na Świętojańskiej w Gdyni

Wiele lat temu byłam u jednej pani, która przyjmowała w Gdyni na Świętojańskiej. Wróżyła z tarota i wiele z tego co mówiła mi się sprawdziło. Chętnie znów bym poszła, ale niestety nie mam kontaktu do niej. Może ktoś wie o kim mowa?

Re: Tarot na Świętojańskiej w Gdyni

Teraz przyjmuje w Gdańsku na ul. Srebrniki. W szpitalu. Psychiatrycznym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Tarot na Świętojańskiej w Gdyni

Znaczy się, że tam bywasz. Zatem zdrowia (psychicznego zwłaszcza) życzę i pogody ducha :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....