wrześniówki 2008 - Nasz miesiąc !

:) nudzę się to otwieram co mi pozostało z kostką skręconą a 5 dni do ślubu :P

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wrześniówki 2008 - Nasz miesiąc !

oj co sie dzieje z tymi plecami, ja ostatnio chyba tez coś naciągnęłam w plecach, bo się uparłam i chciałam mojemu siłaczowi pomóc w dzwiganiu napojów, no i mi się dostało. pierwszego dnia to się nie mogłam schylić, a teraz to nie mogę zbyt długo stać....ale mam jeszcze 2 tyg żeby mi przeszło.

SUknię odbieram 15. 5 dni przed :)

a suknie odbieram 20 września tydz przed

ewa niby dużo czasu (tylko 26 dni hi) ale to si raz dwa zleci a do gdańska nie jeżdzimy codziennie a ja w ogóle to lubie mieć wszytsko za wczasu niż potem biegać na ostatnią minutę heheheh

ja biorę wolny piątek i po ślubie poniedziałek i dostaję jeszcze wtorek wolny... u Mojego w firmie pojęcie "ustawowo płatnego urlopu" nie jest znane... więc wolne jest, ale nic więcej.

wrzesniowki... nowy watek mamy:-)
nie wiem co to za zbieg okolicznosci ale mojemu R tez cos w plecach przeskoczylo w sobote...

Dwa?? Nie jeden?? Kurcze! Zapomniałam o tym :D

my weźmiemy tylko te 2 co od firmy są gratis :D

Z innej beczki :)

Ile dni przed ślubem bierzecie urlop?

Mój też coś ostatnio narzeka... strzeliło mu pod łopatką i nie chce puścić, nie jest tak źle jak było z Twoim, ale upierdliwy taki ból jest.... ostatnio mi się jeszcze przyznał, że coś w mostku mu się zrobiło... w te wolne dni po ślubie to chyba go wyciągnę na rtg :/

a mój kochany dźwignął torbę i coś mu strzeliło w plecach ... chodził na czroraka prawie, do lekarza nie chciał, ale jakby następnego dnai nie było lepiej, to bym go na siłę wyciągnęła ... teraz po 2 dniach już jest ok, drugiego dnia czasem tylko jak się źle położył to krzyczał z bólu i padał na kolana .... szok ... na dobre i na złe w zdrowiu i chorobie będizemy razem, ale wolałabym by mu ne9i pierdyknął ten kręgosłup ....

Może to niełatwe, ale musisz NIE CHODZIĆ!!! Jakiś czas teu skręciłam sobie kostkę i zamiast dac jej dojść do siebie, to ja zaraz to do pracy, to (jeszcze wtedy) na uczelnię.. I Bujałam się z tym dwa miesiące.

Chodź jak najmniej!!!

wiesz co tokio spuchnięta nie jest i to w zasadzie nie jest kostka tylko coś ze śródstopiem ale już jest lepiej niż wczoraj a może ja poprostu chcę wierzyć że lepiej hihih butów nie przymierzałam bo od miesiąca są u krawcowej kazała zostawić jak bedę przychodziła na przymiarkę a w zasadzie drugiej przymiarki nie było ;] zapomniała chyba o mnie a tu ślub za pasem :)

dziwnie mimo tego że jestem w nieciekawej sytuacji humor mi dopisuje, zrozumiałam że co ma być to będzie, że na niektóre rzeczy nie mam wpływu, wyluzowałam sie i chyba wszystkim co ze mną obcują jest lepiej :)

Ewaaa strasznie Ci współczuje, ale myślę, że do soboty będzie lepiej... byle byś jej nie przeciążała i smarowała regularnie. Chociaż sobie samej też współczuje :]

nie zazdorszczę ... miejmy nadzieję, że choć trochę zelżeje ból

a jak buty? wkłądasz? czy nie spuchnięta noga?

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?