wspaniałe przedszkole

polecam jestem babcią jednego z przedszkolaków i osobiście mogę powiedzieć że bardzo się cieszę , że moja wnuczka uczęszcza do tego przedszkola. Przedszkole ma wszystko co potrzebne jest dziecku w wieku przedszkonym(fachowa opieka, zajęcia dodatkowe(efekty widoczne w domu jak dziecko wraca to chwali się nabytymi umiejętnosciami),dużo atrakcji dodatkowych, rodzinna atmosfera, małe grupy) to wszystko przemawia za tym że przedszkole się rozwija)
pozdrawiam wszystkih rodziców naszych kochanyh przedszkolaków i wspanialą kadrę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: wspaniałe przedszkole

Potwierdzam :)

Moja córcia z wielką radością i przyjemnością chodzi do przedszkola. Kiedy odbieram córkę zawsze chce zostać jeszcze, uwielbia atmosferę, zabawę i podejście całego personelu. Jako mama również jestem zadowolona, widzę jak moje dziecko rozwija się, uczy nowych rzeczy i z wielkim przejęciem opowiada o przedszkolu. Personel na medal, do dzieci podchodzi z sercem. Polecam przedszkole bo w nim dziecko czuje się bezpiecznie i miło :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: wspaniałe przedszkole

Odechciewa się wchodzić na fora...wszędzie kryptoreklama. Pewnie sami rozpoczynają wątek i dopisują opinie..!
Po terminologii już widać że tego nie pisała żadna babcia...
PRZESTAŃCIE SPAMOWAĆ FORA !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2