wspólne spacerowanie

Mieszkam tutaj od niedawna, a z racji tego, że mam dwójkę dzieci (5 mies. i 2-latka) sporo czasu poświęcam na spacery. Niestety nie ma tutaj placu zabaw:( Jeżeli znajdzie się jakaś chętna do wspólnego spacerowania mamuśka, proszę o kontakt:) Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wspólne spacerowanie

Hej chętnie spotkam się na wspólnym spacerku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mini plac zabaw jest przy szkole

Witaj:)
Chętnie do Was dołączę- moja córka ma 2 latka i 4 miesiące:)

super, daj znać kiedy Ci pasuje:) podaje swój numer telefonu: 517 918 802 Pozdrawiam serdecznie:)

Hej:) Nie wiem czy dzwoniłaś, gdyż zmieniłam nr telefonu...podaję w razie czego swój mailik- kalina_kalina81@yahoo.com
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję do zobaczonka na jakimś spacerku:)

Ostrzegam przed wspólnym spacerowaniem w rejonie ulicy Łąkowej, Kustuszai i Chylońskiej - dokładnie tam gdzie jest piekarnia i sklep spożywczy, grasuje tam lużno ganiający i dość agresywny - bez kagańca amstaf i capi od wybijającego na okrągło szamba. Właściciel czyli tubylca nijak ma na uwadze że jego byłe grunty to już własność wspólna bo jak ci to-ulica a jakże ŁĄKOWA to niby Gmina ale póki co nie całkiem- nie do końca. I tak oto szanowni nowi mieszkańcy Koleczkowa przyjdzie wam zaistnieć na swoim w nowych patrz Kargul i Pawlak warunkach. Mam nadzieję że coś da się zmienić ale na wszelki wypadek kosy na sztorc.

Inne tematy z forum

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...