wszystko dostepne w jednym miejscu
Polecam Akpol wszystkim rodzicom, którzy spodziewają się dziecka. Przy dwóch moich ciążach korzystałam z oferty tego sklepu (pisze o tym sklepie na Jaskowej) i nie zawiodłam się. Nie wyobrażam sobie latać po Gdańsku i szukać pojedyńczych produktów na wyprawkę będąc w 9 miesiacu. W Akpolu dostałam wszystko, a obsługa też według mnie jest zadawalająca. Zauważyłam, że stałe sprzedawczynie poznają juz mnie i dzięki temu czuję się swobodnie i zawsze moge liczyć na ich pomoc. W sklepie na Jaskowej brakuje windy i odczuwa się to szczególnie jak przyjedzie się z wózkiem i trzeba go wnosić na górę (ogromny defekt), ale oferta jest zawsze aktualna i ceny tez sa konkurencyjne. Ubranka sa przynajmniej inne niż te w H&M czy Smyk (pół Polski już w tym chodzi), a gatunkowo sa naprawdę dobre (dobre marki). Dużo mogłabym pisać, gdyz juz po paru latach czuje się pewien sentyment do miejsca gdzie robi się najważniejsze zakupy dla swoich dzieci. I zauważam, ze wprowadzane sa już pewne zmiany na lepsze (chociaż jakoś zbyt wolno). Ale chce podkreślić, że porównując zakupy w hipermarketach i w Akpolu- wybieram Akpol i polecam wszystkim.