wuzek spaceruwke

wuzek spaceruwke
witam przyjme wuzek spaceruwke z regulowaniem siedzenia dla synka bo ten wuzek co mam to sie dla niego nie nadaje bo siedzi w nim zgarbiony a na nowy mie nie stac a synek jeszcze nie chodzi .prosze o pomoc w tej sprawie z gury dziekuje.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobieto, jak jesteś analfabetką, to specjalnie dla ciebie jest opcja "sprawdź pisownię". Oczy bolą od każdego twojego ogłoszenia. Nie masz poczucia obciachu, że zdania po polsku sklecić nie potrafisz..?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

No właśnie, za każdym razem ludzie wypominają ci błędy a ty je stale powtarzasz. Albo robisz to specjalnie, żeby wyjść na upośledzoną i wzbudzić w ludziach litość, albo na prawdę jesteś niedorozwinięta.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

5689

ludzie czy to cos zlego ze kobieta dala ogloszenie ze potrzebuje wuzka dajcie jej spokuj po prostu jo nie stac na nowy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Autorko ogłoszenia - wiemy, że to TY :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przykro mi że niektórzy nie mają na wózek albo inne rzeczy niezbędne dla dziecka i chętnie pomagam,jeżeli coś mam przydatnego, ale nie potrafię zrozumieć jak osoba,która się urodziła i wychowywała w Polsce, nie potrafi poprawnie napisać "WÓZEK","SPACERÓWKA",lub "Z GÓRY"....
Szok!!!!
Co prawda urodziłam się w Polsce i moja matka jest polką(ojciec cudzoziemcem) ale wychowywałam się od urodzenia w Niemczech i chodziłam tam do szkoły i nie robię błędów w pisowni, pomimo że mieszkam dopiero od 3 lat w Polsce.
A Wy nazywacie się polakami i nie potraficie poprawnie nazwać tego,w czym wozicie swoje dzieci!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

125

kto to jest ,,wy,, kogo chcesz obrazić

do wszystkich

Przez WAS ta Pani podała inny numer w tym ogloszeniu :),bo patrzac na strasze ogloszenia sa inne dane :)

Re: do wszystkich

Polakami to chyba z wielkiej, pani nieomylna. Też nie lubię błędów, ale po co zaraz te sarkazmy i wywody.