s h o c k i n g !
Skoro jesteśmy tu na portalu regionalnym, pogadajmy o naszym regionie. Serio pogadajmy. Dziś miałem ciut czasu po południu i obejrzałem sobie dokładniej portal w tytule wątku. A tam Heat Maps.
Gdańskiej nie byłem w stanie wczytać, bo mój komputer okazał się pod do tak dużego pliku za chudy w uszach i wykładał się na nim jak Pluto. Ale dałem rade wczytać Gdynię. I uważam, że każdy -nie tylko rowerzysta- każdy mieszkaniec 3M, każdy tutejszy urzędnik, każdy polityk, powinien to obejrzeć OBOWIĄZKOWO.
Mapa przejazdów jeżdżących dla Gdyni odtwarza kontur tzw Wielkiego Trójmiasta. Dokładnie. Centruje się na Gdyni, ale niezbyt precyzyjnie. Nie ma NIC WSPÓLNEGO z obecnymi granicami administracyjnymi. To jest JEDNO MIASTO. Dawno twierdziłem,że zasługujemy na jedna administracje. A teraz są na to twarde dowody. (Gdańską se wczytam wieczorem, spod Ubuntu, a nie XP)
Słuchajcie, o wy uzurpatorzy! Szczurku, Karnowski, Adamowiczu! IDZIEMY, tfu, JEDZIEMY PO WAS!!! Lepiej sami uciekajcie, póki jeszcze dacie radę!
0
0