www.polishmystyle.pl

Moja córka bardzo chciałaby zaprezentować swój styl na stronie www.polishmystyle.pl. Zastanawiam się jak młodzież w ogóle odnajduje takie strony. Zapytała mnie o zdanie co o tym sądzę? To miłe jak młodzi ludzie kombinują, żeby wyróżnić się z tłumu. Ale trochę obawiam się tego upubliczniania w sieci. Czy pozwolilibyście na to swoim dzieciom?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: www.polishmystyle.pl

No skoro Twoja córka to już "młodzież" to nie widze w tym nic zdroznego . Sama byłam na tej stronce i jest naprawde fajna, pomyslowa.
Poza tym teraz w sieci mozna znalezc wszystko i niemal wszystko jest anonimowe tak wiec sadze, ze ludzie beda bardziej zainteresowani ubraniami Twojej c orki anizeli jej adresem. Pozdrawiam

Re: www.polishmystyle.pl

dawaj dziewczyne. niech zamanifestuje swoj styl. tym bardziej, ze nastolatka, a ze chce akurat tam ziastniec, to podejrzewam, ze ma co zamanifestowac. nie ma co jej hamowac.
ps. znajdzie sie w doborowym towarzystwie ;)

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (136 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

leczenie trądziku (118 odpowiedzi)

Witam, chciałabym się rozeznać, czy ktoś boryka się z tradzikiem, bliznami po nim jakie...

Jakie legginsy sportowe na silownie (4 odpowiedzi)

Dziewczyny gdzie będe mogła kupić porządne legginsy na siłownie? Chodzi mi o takie w ktorych nic...