www.remus.art.pl

Zapraszam do galerii plakatu/ilustracji/pocztówek
www.remus.art.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Solarium

jesli ktos ma ochote wygladac na opalonego w srodku zimy to zapraszamy :)
antyreklama
zawsze mozna udac ze sie bylo na karaibach

Plagiat

Wiec tak, zdazaja sie ciekawsze i fajniesze sytuacje ... ale ty w to przeciez nie wiezyz bo to na pewno nadaje sie do X-Files ;)

A co do Ateizmu to jego glownym zalozeniem wynikajacym m.in. z nazwy jest nie wiara w nic kompletna niewiara !! A ty jednak w cos wiezysz. To dobrze chociaz w cos gdyz uwazam ze powinienes najpierw wiedziec w co wierzysz, dlaczego wierzysz i dopiero potem wierzyc (cytat z Kubusia Fatalisty i jego Pana). A tak swoja droga to dobrze wiesz ze opis stworzenia czlowieka w Biblii wcale nie jest opisem stworzenia czlowieka.....

7sk

nie bede oponowal
owszem to nadaje sie do Xfiles

a co do opisu stworzenia czlowieka, wiesz ze wiem, ale wiekszosc ludzi nie wie

ATMA & Company

O'kay - po wnikliwej lekturze HP odszczekuję swoją opinię! Faktycznie jest to sposób na samotność i może być żródłem wielu wzruszeń.Życzę więc udanych kontaktów i inspirujących znajomości.

kilka slow

Zimno dzisiaj - nie uwazacie?
Tak jakos ostrzej wszystko postrzegam w taki dzien.
Ciekawiej.

Uwaga złodzieje!!!!!

Ludzie uważajcie na agencje nieruchomości , które biorą opłaty za poszukiwanie mieszkania z góry. chodzi mi tutaj o firmę ARES mieszczącą się we Wrzeszczu na ul. Dekerta to zwykli złodzieje oskubali mnie na 300 zł. i mieszkania oczywiście nie znaleźli. Trzymajcie się od tej firmy z daleka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Uwaga złodzieje!!!!!(akcja konkurencyjnego biura)

wlasnie widac jak wyglada praca w konkurecyjnego biura
opisac z jak najgorszej strony zeby posyskac klienta i oszkalowac nas nie ladnie .ale ludzie itak wiedza jaka mamy renome !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

7SK

Mam nadziej, ze jak bedziemy sie 3mac razem, to jednak uda nam sie u3mac atmosfere i funkcje HP z DB. A moze on jednak przetrwa... :)

Plagiat

Dziekuje slicznie za adresiki :)))

Garadiel

:))) To sie ciesze. i nie skusilo Cie nigdy, zeby cos skrobnac do HP ? :) Gratka naprawde duzo pozmieniala... :)))

Uwaga złodzieje po raz drugi!!!!!

Równiez miałam zaszczyt korzystać z wątpliwych usług agencji obrotu nieruchomościami ARES. Ogłoszenia umieszczają w Anonsach. Telefony odbiera bardzo miła młoda pani. Człowiek poszukujący lokum płaci 300zł ale w zamian ma nadzieje otrzymać adres a za dwa-trzy dni wprowadzić sie do tej wymarzonej kawalerki. Po zawarciu umowy, pod wskazanym adresem okazuje się, że nikt na nas nie czeka, a następnego dnia otrzymuje telefon z przeprosinami, że mieszkanie zostało wczesniej wynajęte. Agencja mieści się na Dekerta 5 w bardzo ciemnej okolicy, numer telefonu - 3413750 w Gdańsku i 7631187 w Gdyni. Brak jest informacji w biurze numerów o owej agencji, w rejestrze firm równiez nie widnieją - reszta do sprawdzenia dla bardziej wytrwałych.

7SK

Jestem pod wielkim wrazeniem Twojej wypowiedzi z 5 grudnia. Nie kazdy odwazylby sie... Te lzy, nie ma potzreby ich nosic do oltarza, Pan, nasz Ukochany Pan widzi je i cieszy sie, raduje w Swoim Sercu z kazdej radosci Swoich dzieci. Cudowne to. Dziekuje Ci, za to, ze sie podzieliles. Teraz wlasnie wlales tyle radosci do mojego serca... :))) Siedze na laboratorium komputerowym na polibudzie i serce mi sie raduje i buzia smieje... Dziekuje, dziekuje, dziekuje... :)))))))))))))))))))

Plagiat

Skoro wierzysz w czlowieka, to wierzysz tez w Boga, bo on jest w kazdym z nas... ;)))

Plagiat

Mam nadziej, ze to, co piszesz o HP okaze sie prawda... :)

NAWIGATOR

Looooooool ! :)))) Jestem pod wielkim wrazeniem. Nie kazdy potrafi wziac pod uwage argumenty drugiej strony. Dziekuje Ci, przywracasz mi wiare w ludzi... ;)))

Hue hue

Dawno tu nie zaglądałem, a to wszystko sprawka kuszących i wiele obiecujących maili od Atmy :))) Ale się poprawię :))) Pozdrówka dla wszystkich :))

ATMA

Moze Gratka przetrwa, ale nie wolnonam pozostac bezczynnymi, choc aktualnie nawet ja sam nie napisalem do reaktora DB bo nie wiem co.... wszystko juz za mnie zostalo powiedziane w tej sprawie :(

ATMA

No to mi milo :) Coz moge powiedziec.... dziele sie tym z ludzmi wlasnie w takim celu wiec sie ciesze ze tak to odbierasz :)))))

Snieg

Jest już początek grudnia, a... jeszcze nie spadł śnieg! W sumie to nigdy za nim aż tak bardzo nie przepadałem, był to był, nie było go to... nie było. W tym roku jednak jest inaczej. Brakuje mi tych śnieżno-białych płatków spadających z nieba na ziemię niczym puszyste piórka ptaszków, brakuje mi tego (mimo wszystko) miłego uczucia odmarzania rąk przez przemoczone rękawiczki od zabawy puszystym, miękkim, zimnym śniegiem... Wyobrażam sobie i mażę, że tarzam się w śniegu niczym w puchu sypialnianego łoża z moją Kasią w ramionach.. scena niczym z filmy, a jednakże jak bliska i romantyczna, prosta i w swojej prostocie tak bardzo złożona... Zauważyłem, że pragnę obudzić się pewnego sobotniego poranka, wyjrzeć przez okno i zobaczyć grubą, puszystą, śnieżno-białą kołdrę przykrywającą szary, deszczowy, jesienny świat.
Pamiętam, gdy byłem mały, właśnie w takie sobotnie poranki (nie wiem dlaczego, ale zawsze pamiętam sobotę jako dzień pierwszych śniegów) wychodziłem pozjeżdżać z jakiejś górki na sankach, poobrzucać kumpli śnieżkami (koleżanki też się czasem nawinęły), porobić orzełki na śniegu...
Możliwe, że brak śniegu właśnie dlatego odczuwam tak silnie, bo... już te czasu minęły... minęły bezpowrotnie. Zastąpiły je inne i nie warto nawet zastanawiać się czy lepsze czy gorsze, bo tak jak płatki śniegu (każdy jest inny) tak... różne są zimy i różne wspomnienia...
Wspomnienia spacerów nad zimowe morze, wspomnienia czterech stóp stąpających po śniegu i wesołego odgłosu „chrząkania” pod nimi śniegu, wspomnienia ogrzewania Kasi rąk, gdy były zmarznięte, policzków, gdy za bardzo dokuczał im mróz.. swoją drogą ten Dziadek Mróz to wbrew pozorom bardzo romantyczny facet. Bo gdy tak się zastanowić to bez mrozu nie byłoby powodu do ogrzewania czegokolwiek, nie byłoby chłodnych wieczorów w zaciemnionych domach, bo zimowy wiatr zerwał przewody elektryczne. Nie byłoby romantycznych spacerów z dziewczyną, dziecięcych zabaw wprowadzających starsze panie i panów w dobry nastrój, a same dzieci w niezgorszy. Tak więc, jakże puste byłoby życie bez Dziadka Mroza i Królowej Śniegu...
Dlatego czekam na śnieg z utęsknieniem... pewnie gdy już spadnie będzie go mało L i będę chciał aby jak najszybciej zrobiło się ciepło... ale w tej chwili chcę całej góry śniegu na Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok... bo jak by to było bez śniegu w Polsce na Święta... bez śniegu w ogóle... To nie byłaby już Polska, a... jak śpiewa ktoś w pewnej piosence „żeby Polska była Polską” uważam że musi być zima, wiosna, lato i jesień... 4 pory roku z obfitymi opadami śniegu w grudniu... na Święta; ku uciesze dzieci, dorosłych i młodzieży, zakochanych i samotnych, w parach i pojedynczo, ku ich znienawidzeniu tego śniegu w parę tygodni potem, ku... wszystkiemu dobru i złu, które się z tym wiąże... ku temu wszystkiemu... chciałbym aby spadł śnieg...

AD Snieg

Przed chwila wrzucilem txt pod tytulem snieg.
Mam nadzieje ze wam przypadnie do gustu.
Czekam zwlaszcza na opinie Wicherka ktora tez czeka na... snieg

Atma

w kazdym z nas? hahahaha
w takim razie w kazdym z nas jest rowniez szatan
a to by mi bardziej odpowiadalo
bo glupio sie tlumaczyc w sadzie: bog mnie opetal

Logan

Fajny ten chaid parck. Nie zna ktoś takiego w w-wie?

Posłanie do ludzkości

Ludzie na całym świecie! Apeluje do was! Nie popierajcie w żadnym zakątku świata komunistów. To zagłada ludzkości. Wszystko, co złe, idzie od nich, nawet pogoda.

Propozycja zmiany hymnu RP

Wersja I

Niezłomny jest związek republik swobodnych,

Ruś Wielka na setki złączyła je lat.

Niech żyje potężny jednością narodów,

Z ich woli zrodzony nasz kraj, Związek Rad!

refren

Chwała ci, Ojczyzno, tyś ziemia swobody,

Ludów przyjaźni ostoja i straż!

Sztandar radziecki, sztandar ludowy,

Drogą zwycięstwa niech kraj wiedzie nasz!

Skroś burze świeciło nam słońce swobody,

Nas wiódł wielki Lenin, wskazywał nam cel,

Wychował nas Stalin w wierności ludowi,

Do wielkich zapalał nas trudów i dzieł.

Okrzepła nam armia w bitewnym mozole.

Najeźdźców zmieciemy, zetrzemy ich ślad!

My w bitwach stanowim o losach pokoleń,

My sławą okryjem ojczysty kraj Rad! wersja II

Niezłomny nasz związek republik swobodnych,

Co wielka Ruś w bojach wydała na świat.

Niech żyje stworzony nam z woli narodów,

Braterski, zwycięski, potężny Kraj Rad!

refren

Sława ci więc nasza Ojczyzno wolności,

Ostojo przyjaźni narodów w nasz czas!

Partio Lenina, siło naszych ludów,

Do zwycięstwa komunizmu wiedź nas!

W zamieciach jaśniało na słońce swobody,

I geniusz Lenina wciąż światłem nam był:

Do dzieła wielkiego porywał narody,

W zmaganiach i w trudach dodawał nam sił!

W triumfie idei wiecznej komunizmu

Widzimy jutrzejszy dzień świata i nasz.

Czerwonych sztandarów przesławnej Ojczyzny

Będziemy strzec zawsze wciąż wierna ich straż!

Hymn RP

jesli chcesz zmieniac hymn to znaczy ze chcesz zniweczyc tradycje polski, kraju za ktory walczyly miliony i miliony ginely.
miliony POLAKOW
nie jestes polakiem?

Mihau

polaku za dyche

ATMA

Nie skusilo..ale kusi.. coraz bardziej, heh:))...

Gratka...

Bardzo ubolewam nad końcem Gratki (DB). Było tam dużo fajnych ludzi, a teraz co będzie...?
Poprzez Gratke poznałem swoją wielką miłość... Poprzez "spotkajmy się".

Magazyn Prawdziwych Internautów

Zapraszam wszystkich na stronę Magazynu Internetowego PRO.

Przyroda

Wiecie co w przyrodzie jest piękne?
To że uczysz się dziesiątki lat, pracujesz dziesiątki lat, wmawiasz sobie że wszytko w przyrodzie jet dla ciebie (człowieka), decydujesz o tym kto jest gorszy a kto lepszy, masz plany, a tu nagle...ciach i umierasz.
I to wszystko co było tak ważne odchodzi na zawsze.
I jesteś takim samym kawałkiem niczego jak ten pijak z pod sklepu. I wmawiasz sobie że chociaż miałeś lepsze życie, ale co z tego? Co to ci daje skoro jesteś trup.
I gdzie te lata edukacji? Pracy? Wmawiasz sobie że w niebie będzie lepiej. A skąd ta pewność? Mama Ci powiedziała. A jeżeli tak to dlaczego więc boimy się śmierci. Nie boisz się? To dlaczego jej unikasz? Dlaczego sądzisz że żyć jest lepiej?

A ZKM swoje....

A ZKM swoje....
W dalszym ciągu rozkłady są do bani mimo obietnic jednego Kolegi który obiecał doprowadzić je do porządku... Szkoda tylko, że nie napisał kiedy...
Trudno - poczekam....

Ptaki

Czy gołębie stanowią problem w mieście? Przecież wraz z wróblami, mewami, gawronami i innymi stanowią miejską sanitarną brygadę oczyszczającą. Dlaczego ludzie nie spojrzą na nie z tej strony? Gdyby nie one to utopilibyśmy się w stosie wyrzucanych przez nas hamburgerów, ciastek, popcornu i innych resztek...

Plagiat

dziękuję, gdyby nie Ty nie przyszłabym, a było fajnie. Papatki

Wicherek

Przyszlas bo sama tego chcialas a nie dlatego ze ja tak chcialem.

Teczka KUFLA

Aktualizacja

Aktualności - Konkurs im. Czychowskiego
Nowe rysunki Kiszczaka

milteduszenie

Miltedus...Miltedus i Las miejski. Znnnnowu. Jego pióro dziła jak szlauch. Jedno wielkie milteduszenie o niczym. Do "ciasnego wdzianka" krytyka trzeba najpierw dorosnąć. Z takim "wrogiem" "miliony", a nawet ja wojny toczyć nie będą. Wystarczy posłać mu szwadron szarych zajęcy. Niech sobie z nimi walczy.

Agent

Najlepszym programem w historii polskiej telewizji jest AGENT. TVN gratuluje wam pomysłu. Z niecierpliwością czekam na następny program
AGENT JEST NAJLEPSZY !!!!!!!!!!!!!

Cymbały

Program Agent jest dla idiotów chyba że normalne jest to żeby zabijać dla zabawy zwierzęta, chętnie bym popatrzył jak ktoś ciebie zabija dla zabawy np. JA

SOLARIUM

Solarium PATRA zaprasza od 9.00 - 21.00 róg Legionów i Kościuszki 10min - 10zł turbo (przystanek przed ETC od str. wrzeszcza)

plagiat :))

re plagiacik. tojak bedzie z ta strona poswiecona dla KISZCZAKA???????? czekam na odpowiedz. 3tnic@ (duch inwazji gratki)

ona jest super

chce sie wypowiedziec iz JOANNA KLOSAK jest bardzo fajna kobietą .I na dodatek zakochaną

szperacze

moi rodzice przegrzebuja wszystkie moje rzeczy sa okropni

Przemoc

Nie sadzicie, ze w gdansku bardzo latwo mozna dostac "za darmo" i to nawet nie w zadnych niebezpiecznych miejscach?

POMOCY

Witajcie:).. Zwracam sie do wszystkich pomorskich internautow o wsparcie dla rodzimej druzyny, ktora potrzebuje Waszego poparcia we francuskim konkursie. Prosze, oddajcie swoje glosy, oto wskazowki, jak to zrobic:
1. wejsc na strone http://limoges.marathon-internet.net
2. w tekscie na stronie glownej odnalezc hiperlacze (granatowe:)) HTML
3. Ono przeniesie Was na podstrone, na ktorej znajduje sie spis druzyn
4. Odnajdzie wsrod nich DRUZYNE POMORZE
5. Oddajcie na nia swoj glos poprzez klikniecie na niebieski przycisk obok niej z napisem VOTEZ

Z gory dziekuje. LICZE NA WAS... wspomozcie nasza druzyne:)..

Wszystkie...

juz opadly. Nie wrócą już wszystkie. Zima zimą - miła. ja jednak wiosnę wolę w tym naszym kochanym mieście...

Plagiat

Być może
miłego dnia

Wicherek

Gdybys nie chciala to bys nie przyszla
czlowiek jak czegos nie chce to tego nie zrobi za zadne skarby
nie wazne po co mialas przyjsc pod BO
wazne ze chcialas tam przyjsc

FRAJER

Ty frajerze zwierzęta zabijali już od wieków ( także dla zabawy ). Ty widziałeś to raz w telewizji i jesteś wielce zbulwersowany, może zamiast udawać wielkiego obrońce zwierząt wziął byś się do prawdziwej ochrony przyrody. Jeśli chcesz mnie zabić będę na Ciebie czekał przy locie frajerze.

Uwaga , Złodzieje !!po raz trzeci.

Ja tez korzystalem z uslug firmy Ares i tez stracilem 300 zl <br>Zlapalem sie na ogloszenie w anonsach (wynajme kawalerke) mila pani obiecuje, mieszkanie od reki ze niby wlasciciel na mnie juz czeka , a tam nikogo nie ma, a ta 'mila' pani tlumaczy ze nie wie co sie stalo i oczywiscie innych adresow nie podaje a kiedy chce odebrac kase odsyla mnie, bo to niby nie ma i tak jezdzilem do niej co codzinnie ona obiecywala ze odda i nie oddawala potem stwierdzila ze odda polowe sumy , ale i tego nie udalo mi sie odzyskac.Jednym slowem uwazajcie na firme Ares z siedziba na Dekerta5/1 nr tel 341 37 50 szefowa nazywa sie Teresa K. ma wspolpracowniczke Dorote.Trzymajcie sie od nich z daleka.

Re: Uwaga , Złodzieje !!po raz trzeci.

Dlaczego zmieniono nazwisko K*** (tak było do 23.07.2009 )na K. w okresie żniw wynajmu mieszkań ?

toom

masz tutaj panie tooomie maly hyde park . milego pisania albo czytania. pozdrawia 3tnic@ (duch inwazji Gratki)

plagiat ODPOWIADAJ

plagiat do cholery czemu nie odpowiadasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3tnica(duch inwazji Gratki)

OJCOSTWO.....

Ja chyba nie zostane prawdziwym ojcem takim ktory powinien zbudowac dom , posadzic drzewo, wychowac syna , ale nasz znajomy KISZCZAK twierdzi ze przawdziwy mezczyzna powinien zburzyc dom , wyrwac drzewo i wpierdolic synowi! Ja chyba taki brutalny nie bede....

3tnic@

cze nie wiedzialem ze tak sie pisze twoja ksywe :)

Lacznosc

przyjdzcie tam a dostaniecie w morde...
OD GIMNAZJUM

Lacznosc

albo od ich kwadratowych kolegow

POMOCY:))

POMOCY

Witajcie:).. Zwracam sie do wszystkich pomorskich internautow o wsparcie dla rodzimej druzyny, ktora potrzebuje Waszego poparcia we francuskim konkursie. Prosze, oddajcie swoje glosy, oto wskazowki, jak to zrobic:
1. wejsc na strone http://limoges.marathon-internet.net
2. w tekscie na stronie glownej odnalezc hiperlacze (granatowe:)) HTML
3. Ono przeniesie Was na podstrone, na ktorej znajduje sie spis druzyn
4. Odnajdzie wsrod nich DRUZYNE POMORZE
5. Oddajcie na nia swoj glos poprzez klikniecie na niebieski przycisk obok niej z napisem VOTEZ

Z gory dziekuje. LICZE NA WAS... wspomozcie nasza druzyne:)..

PARTIA INETRNRT

Partia polityczna INTERNET (PPI) - czemu nie?
Czekam na kandydatów na członków.
Razem za kilka lat możemy bardzo dużo!

deo jakiegoś rodzynka

Powiedz o której będziesz pod tym lotem s**** na zwierzęta ale s**** też na ludzi których bawią takie rzeczy. Jeśli myślisz że masz do czynienia z grzecznym internautą to sie grubo mylisz i nie wyzywaj mnie bo twoje filozofie chłopskie mnie śmieszą "frajerze"

Jaki jest sens ?

Siedze w szkole na informatyce i mam do napisania jakis j*****y algorytm hornera !! mozna oszalec .
W takich momentach mam po prostu dosyc !

etnica -dyletant

To nie Kiszczak , a Jan NOWICKI /aktor , bo pewnie nie kumasz gościu/ jest autorem cytatu o "ojcostwie"

pl@gi@t zdz1w1ony

nie fdziw sie tak.........3tnic@ (duch inwazji gratki)

3tnic@

i kto tu sie dziwi ?

EE Ostatni HP w Dzienniku

Z wstępnych obliczeń wynika, Ÿe ogłoszeń będzie 3- 4 razy więcej. \
Sekretarz redakcji nie mógł zapewnić, że będzie w stanie zarezerwować trzykrotnie więcej stron na HP.
Wniosek:
Najprawdopodobniej po œwińsku potnš nam ostatnie wydanie.

żadnej litoœci nad zdychajšcymi....

Mixer

3 -4 razy wiecej? ja wyslalem az DWA bo przez swinska polityke redakcji mnie na wiecej NIE JEST STAC.

Plagiat i Gratkowicze (byli)

jest 21.00. Ostatnie wydanie Hyde Parku przede mnš.
1000 ogłoszeń.
Jeszcze nie wiadomo ile wytnš przy umieszczaniu na stronach gazety.
Mogli by się zlitować ostatni raz, ostatni, raz, raz raz....

Gratka

A ja nie wyslalem nawet jednego.... nawet pozegnalnego.... nawet tyle nie zrobilem..... bo ...... chyba ciagle wierze ze cos bedzie po Gratce..... nie chce sie z nia zegnac....
qrcze nie chce wiedziec ze to juz koniec..... po nie calych 6 miechach :(

7sk

Taka jest pieprzona polityka zysku. Ponad wszelkimi niematerialnymi wartoœciami.

Będzie ICQ, 3miasto, może Anonse...

Mixer

no coz. chamstwo pozostanie chamstwem. nawet jesli ubiera sie w garnitury...

Gratka na staroœć

I my też kiedyœ zaczniemy ubierać garnnitur do pracy...

Corrs

Nie zycze sobie, aby na mnie zwalac przyczyne Twojego niepisania. Poza tym ja w mailach do Ciebie nie kusze i nie obiecuje! Prosze tu mnie nie wplatywac w jakies niecne zagrania.... :) Pozdrowki.

7SK

To, ze zostalo powiedziane, to dobrze, ale liczy sie tez ilosc takich wypowiedzi, tak mysle. 3maj sie :)

Plagiat

Szatan nie istnieje. To tylko ciemnosc powstala w wyniku braku Swiatla... :))

Garadiel

Nio, teraz juz bedzie ostatni HP (a moze nie ?) wiec, jesli do srody nic nie wrzucilas, to juz szanse niewielkie...

Souvenir

Nie wszystko co wazne odchodzi na zawsze, TAM tez sie uczymy, dalej.

HP w DB

Zainspirowana wypowiedziami Mixera, Plagiata i 7SK chcialabym tez dodac cos od siebie. Otoz, mam nadzieje, taka malutenka, ze jednak bedziemy mogli sie wypowiadac na takim hydeparkowym forum, jesli nie w DB to w innych mscach, Anonse, 3miasto czy jeszcze inne. jesli ktos znajdzie gdzies inny HP niech da znac ! :) poza tym chlopaki - nie lamcie sie, jakos to bedzie ! :)) mam prosbe o przybycie gratkowiczow w niedziele pod BO bo mamy na razie tylko 29 podpisow, to b. maloooo!!!

Ostatni Hyde Park

Ostanie wyudanie jednak bedzie ocenzurowan, i to tak, jak zaden z dotychczasowych.
Z 1000 ogloszen ukaze sie co najwyzej 400, a i te beda mialy niekiedy pozmieniana tresc przez redakcje.

W wyniku przeprowadzonych dzialan dywersyjnych udalo sie wyniesc poza mury Dziennika Bandyckiego oryginalna wersje.

Czy sš zainteresowani HP przed cenzurš.????

Mixer

Wiesz gdzie słać HydePark.
czekam.

Mixer

ale ja nie będę pracował w Dzienniku Bandyckim

Hyde Park

Dziennik Bałtycki sobie z nas robi jaja.

ATMA i wszyscy lduzie ktorym zalezy na hydeparku w dzienniku bandyckim
PROSZE zjawcie sie pod Sobieskim w niedziele tj. jutro o godzinie 12:00 TAK w samo POLUDNIE.

JAJKA MILE WIDZIANE

HP

no teraz juz jutro

Hydeparkowicze

Hmmmm to tylko ja Krabate jezeli ktos chcialby sie ze mna skontaktowac to prosze o e-maila
Krabate gratkowa boginka ciemnosci bedaca na emeryturze

HP w DB

Oczywiscie pojawie sie i mam nadzieje, ze bedzie jutro duzo ludzi pod Biurem Ogloszen, czyli kolo pomnika Sobieskiego w Gdansku Glownym o 12.00. Jeszcze raz powtarzam, ze MAMY B. MALO PODPISOW pod petycja. Na jutro bedzie juz gotowy text. Nadciagnijcie tlumnie i zlozcie podpisik ! :)))

Nio.

Bardzo dawny gratkowicz popiera akcje petycji o dalsze istnienie Gratki...bede tam lookal na Was o 12.00 i wspieral akcje duchowo.
PS.Zauwazylem, ze ATMA zawsze pisze "b." zamiast "bardzo" ?:)

Dawny Gratkowiczu

Nio, "b." jest krocej niz "bardzo", a kazdy wie, o co chodzi :))
Czemu tylko duchowo ? Moze sie pzylaczysz i podpiszesz ?

ATMA

Jaka szybka odpowiedz:) Masz rowniez stale lacze? Ja sie raczej nie przylacze, jakos tak nie mam odwagi, zreszta jest wiele nowych osob....
nazwe sie...

ATMA

A ze ATMA to Timetraveller to wiem z Gratki, czytam wlasciwie regularnie

Hahahahah

hahahahahahha

ETNICA

zyjesz chopie?
to daj znac
co tam slychac?
dajesz czadu sasiadom ?
MAM LEFTFIELDA :)))))))))))) plyta LEFTISM :))

Plagiat

Co Ci tak wesolo?
Ale sie szybko odezwales hehehehe. Wlanczam poczte a ty E-mail. :)))))))

Atma

Moze byc przed swietami.Ale bedzie bardzo ciezko ustalic termin poniewaz mam do pozna zajecia na uczelni. :)))))

to be or not to be, this is the gratka

A ja i tak bede z Wami gadac, najwyzej nie na forum publicznym, tylko poprzez @, na piffie sie spotkamy, albo jeszcze co innego. Naprawde tak was boli, ze slowa ktore kierujecie do kogos tylko on przeczyta (uslyszy) ??? Potrzebni Wam kibice i obserwatorzy ??? Tak naprawde najwazniejsze jest to, ilu macie przyjaciol w zyciu. A aby kogos poznac, to trzeba rozmawiac z nim w cztery oczy, a nie w swietle jupiterow na srodku ulicy, czy na jakichs innych p... lamach. Nic sie nie stanie, dalej bedziemy istniec i dalej bedziemy tymi samymi ludzmi, macie problem, zeby to zrozumiec ??? Olac lamy, jest cale mnostwo innych sposobow komunikowania sie. A jesli juz naprawde potrzebujecie pisac za pomoca gazety, to sami ja wydawajcie. Mixer sie kiedys do tego przymierzal. Tyle tylko, ze na to trzeba troche kasy ... Ma ktos ochote sprobowac ??? Pomoge.

Macie taką wyobraźnię...

Hejka wy to macie wyobraźnię mając taki pogląd na sprawe plagiatu to sondzę że szkoda pierd...nia na jego temat takich bzdór.
Reklama na mojej stronie Czemu nie choć ogląda mnie 4000 osób miesięcznie to nikt się nie zgłasza.
Chcecie MP3 to zapraszam na TRANCE MANIA.
Najnowszy FATBOY SLIM już tam jest........
A co się stało, że jeszcze jest tu opcja html.....
Po dwu czy trzy tygodniowej bece chłopcy z trójmiasta usuneli opcję img.....
Beka z tego i z plagiata........to równy gość......

Krabate :)

a co nie mozna ?
:)
a odpisalas chociaz?
zaraz sprawdze :)

Boba

wiesz co? :) ide na twoja strone sciagac FATBOYA
:)
chyba ze masz ochote mi go nagrac jak juz tak oficjalnie gadasz na temat nagrywania ew. plagiatu :) jak ty to nazwales

Witam na trybunie HydeParkowej!

Już niedługo na scenie internetowej Gratka-Gratkowiczów. Bez sponsorów, komercji, kosztów druku i innych przeszkadzajek!
To na razie tyle. Więcej nie powiem... ;-)

Teczka KUFLA

W dziale Osobliwosci:
Anatomia kuponu gratkowego - pseudonaukowy tekst o gatunkach gratkowych kuponow.

Ludziu

Czytasz regularnie, lool, czemu sie nie przylaczyles ?szkoda. nie mam stalego lacza. Siedzialam aqrat wtedy wa sieci na uczelni. Tu maja stale ;) ja, moze sie kieeeeedys dorobie ;))

Literowki

Sorrry za tyle literowek, zwykle jak sie spiesze, to mi tak wychodzi.....

Inne tematy z forum

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...