wybielanie zębów

Nigdy zębów nie wybielałam.
Możecie coś doradzić?
Moja dentystka proponuje mi wybielanie lampą za 800zł- ok 2 godz leżenia.. tymczasem na gruperze widzę wybielanie za 200-500zł.
np:
http://gruper.pl/x.php/1,23723/Trojmiasto-no-vello-wybielanie-zebow.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wybielanie zębów

http://allegro.pl/paski-wybielajace-crest-supreme-14-28szt-14gratis-i2430792090.html
ja polecam te paski do wybielania sama ich uzywam i zeby sa białe jak snieg po nich! mi wystarczyla jedna paczka i powtarzam co jakis czas ale mojej siostrze palaczce dwie paczki poszly zeby uzyskac sniezną biel!

wypróbuj białą perłę,żel z aplikatorami

Białą Perłę kupię w aptece, czy gdzie??

ja z grupona bym nie polecała. Bardzo oszczędzają środek wybielający i robią " na odwal".
Lepiej zainwestuj w "normalny" zabieg lub polecana białą perłę.

U mnie daleko jest Biodentica i maja za 499 oni maja filie w gdyni i w sopocie . Ponoc własnie w gdyni wybielaja http://www.biodentica.com.pl/1,40,oferta_specjalna.html

mialo byc niedaleko

biała perłe tez uzywała kiedys, jakis tam efekt jest jednak bieli holywoodzkiej sie nie osiagnie, ten sam srodek co w bialej perle jest w tych paskach tylko o wiekszym stęzeniu, mozna jeszce wieksze stezenie kupic na allegro w strzykawkach z tego co pamietam 32 % to najwieksze :)

no tylko nie wiem jak to jest, ale slyszalam i dozu czytalam ze dziasla strasznie bola i zeby bola po paskach, chcalam sie skusic na paski po byly po 39 zl ale jakos przeszlo mi po opiniach:) chociaz mowiliz ze efekt super ale pozniej dlugi bol

32% to więcej niż w rozjaśniaczu do włosów :/ Trzeba odwagi :p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mnie akurat bardziej bolało po bialej perle bo ten srodek wyplywał poza ta szczęke i niszcył dziąsła, paski ja osobiscie sobie chwale bo przykleja sie rowno z linia dziąsel i dziąsła nic mnie nie bolały :) na początku pare razy przeszył mnie parosekundowy ból zebów ale po 2 razie przeszło juz :)

Spróbuj w nomasvello. Wybieliło mi o 3 tony za 149. Robiłam w GD-centrum.

polecam paski wybielające blend-a-med. stosowałam wiele środków wybielających i to było najbardziej skuteczne.

Wiesz co, raz, że taki zabieg i licówki są niezwykle kosztownymi przedsięwzięciami, dwa, że z cała pewnością nie do końca są one dobre dla naszego zdrowia, jeśli chcesz nieco wybielić sobie żeby ja ze swojej strony mogę Ci smialo polecić te kroki, które zrobiłam ja, po pierwsze kontrolna wizyta u dentysty, po drugie wymiana szczoteczki do zebow na taka porządną, po trzecie wymiana pasty do zebow na bardziej profesjonalna, a po czwarte używanie plynu do plukania ust chociażby takiego: https://www.listerine.pl/p%C5%82yn-do-p%C5%82ukania/p%C5%82yn-do-p%C5%82ukania-listerine-freshburst mi to bardzo pomoglo

Również bardzo chętnie się dowiem czegoś w tym temacie. Wydaje mi się, że samym płynem niema szans wybielić zęby

Inne tematy z forum

Zioła na hermoroidy (8 odpowiedzi)

Witam drogie kobietki.Czy możecie mi tutaj napisać czy są jakieś skuteczne w działaniu zioła na...

Jakie legginsy sportowe na silownie (4 odpowiedzi)

Dziewczyny gdzie będe mogła kupić porządne legginsy na siłownie? Chodzi mi o takie w ktorych nic...

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...