wybór kasków

gdzie w trojmieście jest najwiekszy wybór kasków?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wybór kasków

w stoczni? :D

Yary, Twoje wypowiedzi przynoszą mi wiele radości:)
Pozdr z Gdańska:)

Yary ma chyba taką jazdę od tego warszawskiego smogu....;) Albo dziennie dużo kręci na rowerze i to go tak nakręca. Yary, tak trzymaj.

Pozdro dla bikerów w miescie betonu i szkla prosto z jodowej prowincji,
pingwin

PS. Yary, moj rower poszedl na allegro w kilka godzin.

wiktoria napisał(a):

> Yary, Twoje wypowiedzi przynoszą mi wiele radości:)
> Pozdr z Gdańska:)

Dziękuję za te i podobne wyrazy! Radość dobra rzecz, można się pośmiać.

Zaś warszawski smok nie jest taki straszny! Wzorem smoka krakowskiego, można go zneutralizować siarą i wodą z Wisły. Po przejażdżce wychylam więc jabola i popijam obficie cieczą spod mostu Poniatowskiego i smok pęka jak ruska szytka! BUM!

Pozdrawiam,
Yary

ja szukałem w Gdańsku - sklep na wysepce we Wrzeszczu ma duży wybór i dobre ceny, Buga na Kartuskiej też sporo ale te ceny ...:(

jeśli szukasz kasku GIRO to te sklepy ich nie mają

Zuchlinski

Na takie posty nawet sie nie chce odpowiadac...wystarczy ruszyc (dupe, a w zasadzie rece) i poszukac w archiwum grupy...Czy to tak ciezko? Ostatnio to tylko gdzie najwiekszy wybor kaskow/rowerow itd...zero inwencji wlasnej..Osobiscie chocbym wiedzial gdzie jest najwiekszy wybor to i tak NIE powiem, bo niedawno byl prawie identyczny temat, wiec jak komus sie nie chce szukac to niech spada...A jak nie ma w archiwum to na tej stronie jest bardzo dobry katalog sklepow rowerowych w 3m gdzie wystarczy poklikac, zadzwonic i juz wszystko wiesz...Jasne, ze forum jest od pomocy...ale ludzie litosci..chociaz wykarzcie troche checi i poszukajcie sami....

a wdłg. mnie łatwiej dać linka do poprzednich tematów niż pisać takie bzdury.

Nie zrouzmiales idei mojego posta chyba...chodzi o to, zeby ludzie chociaz sprobowali czegos sami poszukac a nie pisali bezsensownie w kółko te same tematy...A co do tego czy to sa bzdury to podobnie moge okreslic Twoja wypowiedz...

Ale moze dobrze robie starzy bywalcy tego forum...trzeba olac takie tematy i tyle....jak bedzie cos wartosciowego to wtedy odpisac....

Jestes zbyt nerwowy:) Serio serio...
To fakt, ze ten temat przewija się tu co jakis czas, ale... troszkę tolerancji:) Jeśli ktoś wcześniej tu nie zagladal, jest toatalnym "lajkonikiem" to szuka pomocy, wsparcia u osob, ktore wiedzą cos na ten temat.
Powinienes czuc dume, ze mozesz komus pomoc i wykazac sie swoja wiedza... a tu od razu takie nerwy:)
Pozdr

Skoro z ciebie taki stary biker to pewnie wiesz ze w trojmiescie jest duzo sklepow rowerowych ale nietety w wiekszosci jest po kilka kaskow. A ja nie mam czasu jezdzic po wszystkich sklepach.
A swoją drogą sloneczko, ja jesli mnie nie interesuje jakis temat to nie odpisuje.