wybory

Wczoraj do 24.00 komitety zglosily szesc kandydatow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: wybory

skąd wieści takowe posiadasz?

jak juz bede bogaty to tez wystartuje... na razie musze uczciwie popracowac i zapewnic byt rodzinie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Potwierdzam wystartuje tylko 6 kandydatów. 2 sie wycofało zanim wystartowali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Te dwa komitety to byly wydmuszki do manipulacji WYBORCAMI zarejestrowane w Lebnie i Bojanie nie pozwolimy sie manipulowac. Te czasy juz minely Glosujmy za ludzmi uczciwymi nie powiazanymi z gmina posiadajacymi doswiadczenie samorzadowe

Chyba nie rozumiem... Z doświadczeniem samorządowym a nie powiązanymi z gminą?
Może to nie były wydmuszki tylko nie zdążyli się należycie przygotować?
Spójrz jaka cisza w tematach na obu forach. Może jednak ludziom obojętne kogo teraz wybiorą, a liczą na porządnego kandydata za 1,5 roku? Bo jakoś szału poparcia za żadnym kandydatem nie widzę, bo i żaden z nich jakoś nie porywa.

ta cisza moze wywrocic wszystko do gory nogami

Wywrócić to się może i miejmy na to nadzieję za 1,5 roku. Ja osobiście oddam głos nieważny na znak, że żaden z kandydatów mi nie odpowiada i żadnemu nie daję wolnej ręki. Mam nadzieje, że zrobi tak większość, a za 1,5 roku będzie kandydat godzien uwagi, któremu będzie warto dać szansę i wprowadzi trochę świeżej krwi i nowych pomysłów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Jechowi przy ul. Św. Józefa (82 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...