wyprawka

wyprawka
Oddam ubranka dla maluszka,chlopca,do 3 miesiąca życia, rozmiar 62.Body ,bluzeczki,śpioszki,pajacyki ,kombinezon wiosenny,czapeczki. Ubranka tylko dla mamy naprawdę potrzebującej,której sytuacja nie pozwala na zakup nowych.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam

Witam Mam taka potżbującą sąsiadke naprawde ona nie ma nic jeśli to aktualne prosze o odpisanie na adres mrosa22@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam czy ogłoszenie jest dalej aktualne?dzis dowiedziałam sie że mój pracodawca skrócił mi umowę do czasu porodu i moja sytuacja strasznie się skomplikowała bo teraz będe dostawała teraz tylko 800zł a to bardzo mało:( proszę panią o kontakt 781 038 598
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

witam jestem naprawdę potrzebująca dzis dowiedziałam sie ze moj pracodawca skrocił mi umowe tylko do dnia porodu i przez to wszystko sie skomplikowało bo teraz dostanę 800 zł i niebedzie mnie stać na wszystko dla dziecka:( proszę o kontakt 781 038 598
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

no to napiszcie maila
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

piotr26070908@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ch0rzy ludzie!!!!!

Jest podany w ogłoszeniu mail, a Wy jak jakieś tępaki podajecie swoje nry tel. i maile... Ciężko Wam napisać do Tej osoby????????????? Lenie śmierdzące
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie podoba mi się to, że wyzywasz ludzi nie znając ich sytuacji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Hehehe, a co ma czyjaś sytyacja do Ich braku taktu?

Zanim coś napiszesz, zastanów się nad tego sensem... Jak mają maile i dostep do internetu lub telefony, niech sami się odezwą. LOGIKA - ale Ty nie masz najwidoczniej pojęcia o czymś takim.... Żal mi takich ludzi, jak Ty
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

do pani mirki popieram pania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja napisalam

Napisalam do tej Pani maila i nawet nie odpisala czy aktualne czy nie odpisala.Wiec sa tacy co pisza a zostaja olani.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1