wyprzedaze

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
hej
ktos sie orientuje kiedy beda wyprzedaze, te do 70%?
dziex
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wyprzedaze

Witam
Top Trend Outlet
Rumia , ul. Starowiejska 4b ( obok Apteki Starowiejskiej)
Mamy na stałe ceny do -60 % od ceny w sklepach firmowych, cały lipiec dodatkowo -30 %
Odzież damska i męska ( Zara, Bershka, Vero Moda,Vila,Tom Taylor, firmy włoskie)
Zapraszam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a wie ktos kiedy bedzie przecena do 70% w reserved,orsay lub H&M ??

chyba nigdy.W h&m troche bardziej przecenili niektore rzeczy np bielizne,a w reserved z tego co pamietam -70% byly tylko pojedyncze rzeczy

smieszni jestescie, moze odrazu niech cale firmowe skepy wyprzedaja swoj towar za 4.90. Takie rzeczy tylko u chińczyka. Przeciez sklepy tez maja swoje utargi, jesli pisze do - 70% to znajdzie sie kilka rzeczy -70% i to z reguly z jakimis defektami a reszta gora -30%.
Myslcie realnie. Jak chcecie tanio i firmowo to do lumpow zapraszam !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

nika ale jakies 2 lata temu byly wyprzedaze -70% i bylo wiecej rzeczy.A teraz wielki plakat ze jest -70 a w srodku 2 szmatki z taka przecena.Nikt nie mowi ze ma byc za 4,90,ale jak mam bluzke za 39 a przecenia ja na 30 to jak dla mnie porazka

Takie zycie, zarabiamy coraz mniej, a koszty ida w góre nie ma co liczyc na obnizki. Dlatego ja wlasnie firmowe i fajne rzeczy mam z lumpkow ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobaczcie - https://www.kolorowemarzenia.pl/search/?p=sales&mode=p Rzucili w sieci ubranka Mariquita nawet na -80% Zaczynają mi się podobać wyprzedaże w sieci :D

Jak zależy Ci na wyprzedażach to zapraszam do Anglii, tam nie tak trudno o 70-80% obniżki i to takiej prawdziwej ;)

wszystkie łachy już przebrane, czas na nowe kolekcje i kolejną wyprzedaż w lutym ;)

Inne tematy z forum

Gdzie są fajne lumpeksy ? (96 odpowiedzi)

jakie są ceny w dniu dostawy?

gdzie depilacja laserowa?? (111 odpowiedzi)

Hej znacie jakis doby salon gdzie robia depilacje laserem diodowym w Trojmiescie?? Najlepiej aby...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...