xxx

ale dlaczego ?????? :(
MARTUS? a co Ty taka ugodowa nagle? walcz kobieto ! walcz! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

xxx

Ty się fate nie przejmuj ona już taka wredna jest po prostu("choć jak kobieta to zwykle nie tak po prostu"):)

xxx

a kto zablokuje Ty?Dlaczego?

^_^

ok. bede twarda ja G.I.Jane :)

Nie musisz udawac Fate, badz soba po prostu, lecz nie oceniaj mnie w tej chwili po tym, co robie.A pomysl dlaczego to robie.Pomysl.
Nie zmienilem stosunku do Ciebie Fate mimo tego, co napisalas, nie zmienilem tez do Marty:-)
I juz przestajke pisac, bo to meczace, musze sie miescic pomiedzy interwalami czasowymi programu wysylajacego te posty.

Martus

i Ty Brutusko przeciw mnie???? :P

f. xxx

jej xxx to jednak facet.interwały czasowe.kobiety się tak nie wyrażają:)Nawet te wyemancypowane:)
Widzę, że się Fate posłuszna zrobiłaś jak nigdy:)
A co się stanie jak nam HP zablokują?
Bez blurpa to już nie będzie to samo;)
I się nie dowiemy nawet kto i dlaczego;(

Martus?

czy Ty cos zrozumialas, bo ja nie! hmm...wytlumacz mi! wkoncu dziolcha ze wsi jestem to sie nie znam ^_^ ale mnie teraz sumienie gryzie, ze taka niedobra zawsze jestem :)

f.

ależ skąd!ja zawsze po Twojej stronie, to tylko pozory Cię mylą:)

Ha!

ja mam zawsze racje! ;) mowilam ze facet? a blurp przepadl ! tudno! myslisz ze to rili zablokuje HP?

f

już Ci tłumaczę-ja-miastowa;))
Otóż na HP piszą same nieczułe stwory i xxx je zniszczy zaśle HP dowcipami i dobry humor gwarantowany a my stracimy możliwośc kontaktu.Ech.I kto tu jest nieczuły?A może admin zamknie HP bo takie jak my zaniżają jego poziom?Czyli nie mam pojęcia o co chodzi-czyli jak zwykle na HP:)
A wszystko przez Ciebie wyzwałaś xxx i już nie chce mu się z nami gadać:)

B-)

hop hop? jakis bohaterski straznik Hyde Parku by sie przydal..by nas bronil przed zlymi mocami :) bo G.I.Jane chyba nie wystarczy ^_^

f

rilirili a może tylko straszy?!nigdy nie zrozumiem facetów:)

xxx

napisz do Marty, bo znowu wszystko bedzie na mnie :P

Strusik!

widzisz probowalam! i to jestem niemila? Ty brutalko! ranisz go i nas...hm...co?

f.

ni blurpa ni admina.świat się kończy.a conajmniej HP:)
Ale ja nikogo nie potrzebuję.jam dzielna jest!śwarna dzioucha w końcu:)

f.

Niestety wszytskie te posty są jak najbardziej zgodne z polityką tej strony i nie można ich wyciąć:
nie są one powtórzeniami (jak na razie)
nie zawieraja treści niezgodnych z prawem i ubliżajacych innym uczestnikom forum (jak na razie)
nei zawieraja "nadprogramowej" liczby przekleństw, jeśli możan sie tak wyrazić.
Ich usunięcie byłoby więc niezgodne z obowiazjącymi tu zasadami.
Niestety.

xxx

mistrzu moj i panie! oswieciles mnie! jaka ja slepa bylam! dziekuje za laske czytania Twojej ostatniej wypowiedzi do nas, Wielki Strazniku Prawdy i Dobroci!

f.

nie jestem tu nowa ale też nie jestem starą wyjadaczką;)nie czytam bo mnie to nie interesuje kto z kim i dlaczego.ale HYDEPARK jak sama nazwa wskazuje nie powinien być przez nikogo blokowany.
I nie chciałam nikogo obrażać urażać tylko sprowokować:)

Aube

no fakt! niestety, ale ja nadal nie rozumiem dlaczego on to robi ?

!

HP jeszcze zyje! Martus, to cala Ty! śwarna dziolcha!jak ja Cie lubie :*

f.

a na kogo Ty się teraz wkurzasz?

Aube

I co panienko?
Martwisz się zasadami?
Brejknij wszystkie rule :-P

ja sie rili boje!

naprawde nie kumam tej agresji! pamietasz jak tu smiesznie kiedys bylo? bylo-minelo .fiszyzm :)

f.

f.->to napisz o mnie wiersz:)
xxx->bez przesady to tylko net.i dlaczego bez odbioru nie chcesz z nami porozmawiać?poopwiadamy sobie dowcipy:D

Strusiu?

rezygnujemy? ;( a wiesz ze mnie to nawet bawi? ale ja zawsze perwersyjna bylam ;-)

Malutki anoninimku

Odpowiadam kolejno.
Po pierwsze - Stworek napisał "tak, a nie inaczej".... i ile mnie pamięć nie myli, moim pierwszym postem skierowanym bezpośrednio do Ciebie, było pytanie "a co to znaczy dobry"? Czy w takim pytaniu jest jakaś napaść, jakieś "złe traktowanie"? Po prostu chciałam wiedzieć co dokładnie masz na myśli określając się w ten akurat a nie inny sposób. Ponieważ życie nauczyło mnie że słowa najbardziej potoczne są najbardziej różnie rozumiane. Twoja odpowiedź nie należała do najgrzeczniejszych, więc zareagowałam na nią ironią. Zrobiłam to w pełni świadomie.
Po drugie nie chcę mieć HP na własność, bo to by było śmiertelnie nudne.
Po trzecie nie wiem zupełnie gdzie w mojej wypowiedzi wyczytałaś coś o jakichś "natręctwach". Czy Ty w ogóle wiesz co to słowo znaczy?
Po czwarte łączy się ściśle z po trzecie. Nie znoszę, kiedy wkłada mi się w usta swoje własne nadinterpretacje.
Po piąte "małe głupie wojenki" nie są tylko moje.
Po szóste jest różnica pomiędzy skazywaniem kogoś, a otwartym mówieniem co się myśli. A ja myślę, że nie jesteś osobą, która nic nigdy wcześniej o HP nie słyszała. Czujesz się skazana?
Po siódme "To tak jakbym zjawila sie w obcym miescie z gory skazana przez srodowisko na jakies zle moce(podajac komus reke w czasie potkniecia) i uznana zostalabym za szpiega"
"Bo przeciez "kolejny malutki anonimek, lecz ten dobry" powinienen siedziec w czterech scianach swojej wirtualnej klatki i nigdzie nie wychodzic?Tak?"
"A teraz wmawia mi sie kolejne "zle" czyny:( Za co rowniez powinnam podziekowac.Tak?"
Kolejne krzywdy wmawiasz sobie sama. Takie mam wrażenie. (a moje wrażenie jest moim wrażeniem i nie ma nic wspólnego z w m a w i a n i e m Tobie czegokolwiek.
Po ósme jestem otwarta do dyskusji, pomimo lekkiej irytacji.

xxx

no dobrze, ale nie możesz zwyczajnie odpuścić sobie?przestać tu bywać, przejmować się?w realu(jestem trendi:)fejt bądź dumna:))też są gnidy czy jak tam ich nazywasz a przecież nie można ich zabić, można się tylko od nich trzymać z daleka.

Tzn.teoretycznie nie można, bo u nas to sołtys nie pozwala, ale jak tam ww metropoliach jest to nie wiem:)

f.chyba nam większe ożywienie hp wyuszło niż zamierzałyśmy:)

Martus!

To nasze przeznaczenie, moze xxx pod naszym wplywem dozna illuminacji ? kto wie? a do remizy to Ty masz mnie zaprosic :P

ej?

moze On faktycznie przestal? Boze! mamy moc! ^_^

f.

a Ty co mi tu prywatne GGadki na forum podsumowujesz?no dobrze, niech będzie.14.o17.10.pod remizą:)

jeeeej!

oświadczylas to publicznie i juz nie mozesz sie wycofac! ssuuuuuuper! imprezka w remizie! la li ho :)
a bedzie karaoke?

f.

karaoke bęzie takie jak w celticu irlandzka muza:)a xxx przestał dla nas dzię-ku-je-my doceniamy i jesteśmy zaszczycone.

xxx

Twoje posty zostaly wyciete, poniewaz mialy na celu (znowu) przeszkodzic w prawidlowym dzialaniu HP.
Nie ma to nic wspolnego z "wolnoscia slowa", ktora sie zaslaniasz. "Wolnosc slowa" w twoim wykonaniu rowna sie "wolnosci pokdkladania swini i wykopywania dolkow".

ja tez...

DZIE - KU-JE -MY xxx i nie jestesmy takie zle jak wygladamy :)

Stworek

Dla zachowania zasad posty te powinny zostać jednka umieszczone na jakiejś stronie do której każdy ma dostęp...
W dzisiejszych czasach pozostaje nam niewiele rzczy poza zasadami...

oki oki

ja sie juz zmeczylam i zmykam, poczekam az wszystko na HP wroci do normy....mam nadzieje taka przynajmniej! Martus! niezawodna towarzyszko jak G.I.Jane :) do zobaczenia na gg ^_^

mialam konczyc...

...ale nie zdzierzylam :) dlaczego jestescie tacy niemili dla siebie? czy o to chodzilo w Gratce? stara dobra gazeta.... :)

Czyżby mnie przed chwilą wycięto??

albo mam omamy wzrokwo-manualne, albo przed chwilą coś pisałam...i nacisnęłam potem wyślij....
Hmmmm....

drodzy hajdparkowcy

xxx zastanów się jeszcze czy nie szkoda na to czasu i energii.może poczytaj sobie jakieś ciekawsze, lepsze strony, a tę zostaw w spokoju.Ja już odchodzę, bo nie chcę się wdawać w żadne przepychanki słowne i nie tylko, i może Ty też tak zrób.
Zastanów się jeszcze, resztę też serdecznie pozdrawiam i bez przekrętów proszę:)A właściwie prosimy bo fate jak zwykle się ze mną zgodzi(zaprzecza tylko jak ją wyzywam:)).
Zycząc spokoju i dużo łask bozych;)mówimy papa i mamy nadzieję, że to nie wiąże się z żadnymi poważniejszymi konsekwencjami.

xxx?

ja sie nie chce wtracac, ale myslisz, ze Ty jestes zupelnie obiektywny?

Fate

A pamiętasz niekończące się wojny w sekcji B zwanej Jak Fan z Fanem? Dobra Gratka na makulaturę.

fate i jej kangur..

...w 100% zgadzaja sie z Martusia i przylaczaja do zyczen ^_^

xxx

chciałam skończyć patetycznie, głęboko i rfleksyjnie jak rzadko kiedy, ale niestety nie mogę.Z dwóch powodów 1:jeśli sam nazywasz kogoś śmieciem to nie żadaj od innych żeby byli inni 2:nazwałeś mnie i fate normalnymi-jesteś pierwszy!pochwalę się rodzinie:)

xxx

Dorośnij dziecko.

Kelly Fanko

a pewnie! i te spory o ten boysband :) ale ja wtedy tylko czytalam, bo bylam za mala zeby pisac :) pisalam dopiero do "dziennika.." pozdrawiam cieplo ^_^

WQszyscy skrzywdzeni proszę podnieść rękę....

I kliknąć na enter przy wyślij wypowiedź...

:(

ja juz nic nie rozumiem....

xxx

no dobrze ale czy Ty musisz się zniżać do ich poziomu?Nie lepiej odejść z godnością(jak ja i fate;))

Marta

Juz mu to tłumaczono, niestety nadal zniża sie do naszego poziomu... oczywiście piszę to w moim imieniu, nie zaliczam Cię do tej grupy, gdyż maszs to szczęście ze jako nieliczna z odwiedzajacych to miejsce nie zostałaś nazwane śmieciem...jak na razie...wcześniej czy później zdaża sie to każdemu, a usta wypowiadające te słowa niezmiennie te same i wykrzywione w grymiasie sadystycznej i bezinteresownej niemawiści...

xxx

Dobranoc, choć i tak się z Tobą nie zgadzam.

Fate

Ależ oczywiście że jestem Kelly Fanką...
Teraz i przedtem w Gratce też.
...co nie przeszkadza zajmować się administracją i innymi rzeczami. To wszystko jest przejściowe. Życie na Ziemi także.

xxx

Przypominasz mi kogos, kto jest dumny z faktu, ze walczy z prostytucja za pomoca penisa.

Matra sie boi...

bo jej sie gadugadu rozwalilo ... no ktory to? przyznac sie! :)

MARTA

chcialam napisac! to blad! aaaa! ja tez sie boje :)

fate

dobrze Ci tak...zdrajco:P

Oj, Ty!

to ja w poszukiwaniu sprawcow Twego upodlenia , a Ty mi tak? niedobra Majtusia!

xxx

Piszę co myślę bo po to jest to forum.
Drogą dedukcji wywnioskowałam że Martę może spotkać to samo co mnie w momencie gdy ciepło odezwałam się do Mixera...
Przypominam sobie jeden słowny atak z mojej strony gdzie niezbyt przebierałam w słowach, ale to już było dłuugo po tym jak obrzuciłeś mnie stekiem wyzwisk w stylu przydupasa, włazidupa etc....
Twoja przychylność jest zmienna jak chorągiewka, zdaża Ci się być miłym i opryskliwym dla tej samej osoby, wystarczy że napisze pod innym pseudonimem...
Gdybyś choć raz użył odrobinę inteligentniejszych argumentów w dyskusji - może bym nawet byla zainteresowania wysłuchaniem. Jestem osobą tolerancyjną, ale do pewnych granic. Właśnie skazałeś się na banicję... w granice mojej tolerancji zbyt szybko nie wrócisz.
I spodziewam się z twojej strony kolejnej serii wyzwisk pod moim adresem, przecież nie masz zamiaru sie zmienić.

Amiszowe przeklenstwo...
Nie ma Cię.

Tak przy okazji...

...roznych klik- my z Majtusią mamy swoja wlasna :) i chcialysmy do niej zaprosic blurpa, ale On nie chce dac sie zaprosic :( wiec to jest nasz najwiekszy problem ^_^

Tja

a nie pomyślałeś xxx, że do Hyde Parku mogą zaglądać dzieci ? Przecież tej strony nie wyłapią żadne filtry rodzinne. Uważasz, że to bez znaczenia, że jakiś małolat będzie czytał ordynarne, zwyrodniałe i dziwnie monotematyczne teksty ? A może to taka zastępcza forma ekshibicjonizmu ? Za zimno już pod akademikami :) ?

Nowa koncepcja sztuki

Z tych naszych rozmów wyłania się idea występów i... jakich jeszcze nie było. Stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość musimy doprowadzić do konfliktu między tym co fizyczne, a tym co duchowe. Jeżeli natura, więc fizyczność jest czymś pierwotnym czyli tezą, to kultura jest jej antytezą, a synteza tym co pragniemy osiągnąć. Gdy ktoś z nas gimnastykuje się reprezentuje naturę więc tezę, jeśli ktoś z nas śpiewa reprezentuje kulturę więc antytezę. Chcąc stworzyć sztukę na naszą miarę musimy zwiększyć w niej udział wysiłku fizycznego, a dla antytezy i duchowego. I to jest nowa strategia syntezy. I to jest nowa koncepcja sztuki

...

Wiadomo teraz z kąd się biorą socjopaci..przecież ktoś ich sobie wychował....

xxx

No to przeczytaj swojej wnuczce na głos któreś swoje "zmartwychwstanie", najlepiej jedno z późniejszych, bo bardziej kwiecieste.... a potem zapytaj ją czy w sformułowaniach typu "włazić komuś w pupkę" widzi coś głębszego....
Jak sam twierdzisz, dzieci potrafią jeśli się dobrze przypatrzą. Pozwól jej więc patrzeć. Kiedyś będzie ci wdzięczna, na pewno.

xxx

wiesz, nigdy nie chcialabym Ci sie narazic :) ale jak my nie mamy myslec o Tobie zle skoro chcesz "zniszczyc" miejsce, w ktorym my czujemy sie dobrze ( w miare;) ? pewnie wiele osob probowalo przemowic do Ciebie- ja nie bede, mam wrazenie, ze i tak nie sluchasz, tego co ludzie chca Ci przekazac. A zreszta , co ja moge? jestem tylko glupia malolata, ktora teraz mozesz nazwac smieciem.....i tak mam dosc hyde parku. rezygnuje...

xxx a po co...

piszesz wszystko 4 razy?A tak na marginesie to napisałem to bez związku z Waszymi wczesniejszymi słowy-cio nie oznacza, że się z Tobą nie zgadzam, lub mółbym zgodzić...:)

Fate

!!!WYGRALIŚMY!!!

WIEM !!!!!!!

a wymien nazwisko jednego pilkarza wloskiego, ekspercie :P

fate

no ten taki co go masz w portfelu;)

Agrhhhhh....

Gomes jest z Portugalii!!! naucz sie wreszcie :b

fate

serio?a nie wygląda:)

ekspert, ekspert...

nie lam sie ! jestes ajaksem tylko takim mniej fullwypas ;-)

dobranoc....

Martusiu! Leonie! Blurpie! (chociaz Cie nie ma ) i inni ktorzy maja zamiar spac...

fate

nie jestem wypasiona w kosmodrom?eee to ja tak nie kcem(reno klijo nie kcesz?)idę spać dobłanoc(nie przepłaszaj tylko się kułwa popław)no to tym optymistycznym akcentem miłej nocy życzę bez czołgów, kotów, medalionów, dowcipów, biczowania, angielskiego i kilku innych rzeczy które sponsorowały dzień dzisiejszy.A korzystając z okazji proszę o odroczenie wyroku na HP do jutra-kiedy to fate straci łączność ze światem(dostawa towaru z holandii:))a ja wraz znią pogrążę się w otchłani rozpaczy.Czy ja mam słowotok?

wlasnie ze ja skoncze!

oszczedzcie HP do jutra, bo moje zycie w sieci zbliza sie do nieuchronnego konca! i wcale nie mam dosc :P
Tak, masz slowotok, ale kreatywny...idz spac, bo Ci odpadna oczy jak mi :)

xxx

pytanie bylo do Marty z podtekstem radosnej nieswiadomosci, sorry jeseli Cie zranilo :)

xxx ^_^

...ja poprostu nie lubie nieuzasadnionej agresji skierowanej w moja strone...ok. pomylka i sprostowanie : Martusia jest ekstra, ale nie jest ekspertem od pilki noznej (niestety;)

xxx

odpowiedzialam Tobie szybciej niz napisales? jak to mozliwe? wpadlam w petle czasowa i cos mi sie w oczch miesza...najlepiej pojde spac!

Fate

Jeszcze nie masz omamów :D
Pan xxx był hurtowo wycinany i komuś się omsknęła ręka i wyciął coś czego nie musiał.
Za to również przeprosiny w kierunku Szanownego Pana, ale wycinanie go jest męczące i powoduje problemy z koordynacja ruchów...

xxx

niestety nie pozostawiasz mi wyboru - przechodzę na ciemną stronę mocy....

194.228.201.3

takie IP coś mi się wydaje niedługo zostanie zablokowane. Oj, oj. Ale czy to że ja powiedziałem, że on ma n****ne musi odrazu kasować również mojego posta? To lekko niesprawiedliwe (czyż nie)

Azjato

Właśnie tój przypadek to omsknięcie sie ręki moderatorów...
czuj sie przeproszony.

xxx

Nie słucham rokazów.
A Azjacie mów co chcesz.
I tak nie mam wpływu na to co sobie uroiłeś.

Pogięło

A od kiedy HP to kawałownia? Bez sensu..

Aube

nie przepraszaj mnie, nie trzeba :)

Madafko :)

tez napoczatku nie rozumialam, dlaczego mnie ciagla nie ma a za to sa dowcipy na niskim poziomie...teraz cos ( niewiele ;) z tego lapie i wcale nie jest mi lepiej,
pozdrawiam cieplo...

Martus!!!!!

trzymaj kciuki! odcinaja mnie dzis albo we wtorek, wiec oddzialywuj psychicznie na mojego ojca ^_^
ekspercie Ty moj jeden...a pamietasz nasza klotnie na HP z P. i innymi o homofobii i negatywnym nacechowniu slow dotyczacych gejow i lesbijek? no to wlasnie jakos przypadkiem mi sie przypomniala, nie wiem dlaczego ;)
trzymaj sie i badz twarda ja G.I.Jane :P

^_^

opowiedziec Wam dowcip? nie? no to ide do szkoly... :(

JajoX

"Gdy ktoś z nas gimnastykuje się reprezentuje naturę więc tezę, jeśli ktoś z nas śpiewa reprezentuje kulturę więc antytezę. "
W rozumieniu w miarę dosłownym, "obiektem" łączącym jedno i drugie w tej samej czynności jest tancerz....

witam,

chciałam tylko pozdrowić znajomych i powiedzieć Kostkowi, że zakupiłam cały wagon kredek oraz zakłady papiernicze w celu rozpoczęcia nauki obsługiwania programu Kazaa...
zawsze słucham dobrych rad....

Agentko

sama mogę Cię nauczyć, musimy się tylko umówić

:):):)

Tancerz, hahahhaha
Jajox, słoneczko od dziś mówie do Ciebie tancerz

Co to jest k.... ŚWIERZOP???????????

Tancerz...

Bardzo, smieszne..i Ty Brutusie (f) przeciwko mnie? :)
P.S Bede miał psa. WIem, to obowiązek, bedzie mi jadł kompa bla bl a bla ...

Tancerz

Psa, jak psa...... świerzopa nie..... ;)

Zawsze Za a nawet Przeciw

Ifko

nie wiem co to świerzop (a powinnam, ze względu na kulturę narodową, nie? ;)) ale brzmi soczyście.
A Adam M. twierdzi, że jest bursztynowy.

I jeszcze w temacie

Ofiara świerzopa

Jest w I Księdze "Pana Tadeusza"
taki ustęp, panie doktorze:
"Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała..."
I właśnie przez ten świerzop neurastenia cała...
O Boże, Boże...

Bo gdy spytałem Kridla, co to takiego świerzop,
Kridl odpowiedział: - Hm, może to jaki przyrząd?
Potem pytałem Pigonia,
a Pigon podniósł ramiona.

Potem ryłem w cyklopediach,
w katalogach i słownikach,
i w staropolskich trajediach,
i w herbarzach i w zielnikach...

Idzie jesień i zima.
Ale świerzopa ni ma.

Już szepczą naokół panie:
- Cóż się zrobiło z chłopa!
Dziękuje, panie Adamie!!!
Jestem ofiara świerzopa.

Konstanty Ildefons Gałczyński

Stworq :)

Świerzop - kiedyś nazywano tak rzodkiew :):):)
z****iście podoba mi się wymawianie tego słowa ;)
hihihihihi
W sumie pasuje do wiosennej sałatki z dodatkiem tancerza

If

no dobrze, zaraz, ale b u r s z t y n o w y ?
Albo Adam widywał jakieś dziwne bursztyny, albo to inna odmiana.

tja, Stworq

Głównie to rzodkiew (ale mówili tak jeszcze o innych warzywkach). Poczytaj w encyklopedi, ja tam szukałam bo świerzop dla mnie to kawał gryzącego drania ;)

Pozdrowionko

Ps.

Wiesz, że najdroższy bursztyn to "biały" bursztyn, ma kolor ecru a taki właśńie kolor ma rzodkiew - bo nie mówimy tu o rzodkiewkach tylko korzeniu rzodkwi.

Inne tematy z forum

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

Problem z uzaleznieniem.. Alkohol, depresja... (8 odpowiedzi)

Witajcie. Kiedys juz stworzylem tu watek, w ktorym prosilem o pomoc z uporaniem sie ze swoim...